Principal » general » Skype pentru Symbian suportă acum noile telefoane Symbian și include o calitate îmbunătățită a apelurilor

Skype pentru Symbian suportă acum noile telefoane Symbian și include o calitate îmbunătățită a apelurilor

general : Skype pentru Symbian suportă acum noile telefoane Symbian și include o calitate îmbunătățită a apelurilor

Skype a anunțat o actualizare a versiunii Symbian a aplicației mobile. Acest suport de actualizare pentru noile telefoane Symbian, inclusiv Nokia N8, C7 și E5 - cu o interfață utilizator mai rafinată, printre alte îmbunătățiri.

Actualizarea conține, de asemenea, o serie de îmbunătățiri ale interfeței, facilitând adăugarea de contacte, navigarea, adăugarea unei fotografii în profilul dvs. și setarea mesajului dvs. de stare.

Pentru a descărca, vizitați skype.com/m de pe telefonul mobil. De asemenea, puteți accesa o listă completă de telefoane compatibile.

Aștept cu nerăbdare această versiune, deoarece o aplicație Skype pentru noile dispozitive Symbian nu a fost disponibilă până acum. Voi descărca aplicația mai târziu în acea zi și o voi da înapoi. Mă bucur foarte mult de această dezvoltare.

Anunț complet: Skype pentru Symbian suportă acum noile telefoane Symbian și include o calitate îmbunătățită a apelurilor

Recomandat
Lasă Un Comentariu