Principal » recenzii generale » Previzualizarea Skype prezintă noul design desktop

Previzualizarea Skype prezintă noul design desktop

recenzii generale : Previzualizarea Skype prezintă noul design desktop

Aplicația Skype a aplicațiilor Android și iOS a fost descrisă ca fiind elegantă și elegantă, de către unii, și nu chiar așa de alții. Cu toate acestea, compania a rămas cu același design pe aplicațiile mobile. Acum, Skype a lansat un design similar pentru platforma desktop. Compania a deschis un Previzualizare pentru noul aspect și caracteristici. Deocamdată, acest Previzualizare nu va înlocui standardul Skype, totuși.

Acest nou design desktop este mult mai alb decât modelele anterioare, cu accente pline de culoare și gradienți și un motiv de undă recurent. De asemenea, adaugă povestirile Snapchat. Există, de asemenea, noi instrumente cum ar fi partajarea imaginilor în cadrul apelurilor și reacții. Această versiune desktop include, de asemenea, câteva caracteristici unice, cum ar fi abilitatea de a se referi la o anumită persoană în timpul unei conversații în grup, abilitatea de a reacționa la comentarii și un nou panou de notificări. Există, de asemenea, o galerie media de chat pentru localizarea ușoară a imaginilor și / sau a videoclipurilor partajate anterior într-o conversație. Pentru a verifica această versiune de previzualizare, accesați pagina Insider Skype a Microsoft, înregistrați-vă cu un cont Microsoft și descărcați versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs.

Acest aspect și o abordare nouă reprezintă o îmbunătățire foarte necesară a platformei, potrivit unor rapoarte. Skype și-a pierdut locul printre toate aplicațiile de chat. Cu toate acestea, această modificare a designului este în principal ca răspuns la plângerile legate de lipsa funcționalității și a problemelor legate de performanță. Cu toate acestea, utilizatorii de desktop se ocupă, de obicei, mai mult de funcția decât formularul, astfel încât noua reproiectare ar putea să nu satisfacă pe toată lumea. Cel puțin, până când compania nu va putea adăuga toate caracteristicile clasice Skype la noul design. Cu toate acestea, compania avertizează că noul Skype nu este complet și lipsesc câteva funcții. Să sperăm că compania va permite redesign-ul desktop-ului să stea mai mult timp înainte de a face trecerea obligatorie.

De asemenea, citiți: Asus Chromebook Flip C302: Mai mult decât un netbook ieftin

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu