Principal » general » Skyfire șanțuri Windows Mobile și Symbian

Skyfire șanțuri Windows Mobile și Symbian

general : Skyfire șanțuri Windows Mobile și Symbian

Skyfire este browserul bazat pe proxy care oferă o bogată experiență multimedia pe smartphone-uri pe o serie de platforme. Dezvoltatorii au anunțat că elimină treptat serviciul Windows mobile și Symbian.

Din blogul Skyfire, Retirement of Legacy 1.0 Produs:

anunțăm că vom finaliza eliminarea treptată a produsului nostru tradițional v1.0 pe Windows Mobile și Symbian pe 31 decembrie 2010 pentru țările rămase. Acest produs de doi ani a folosit o abordare "browser proxy", care nu mai este viziunea noastră. A fost un produs revoluționar când a fost introdus și oferit gratuit, însă piața mobilă în mișcare rapidă sa schimbat semnificativ începând cu anul 2007 și, ca o mică inițiere a tehnologiei, trebuie să continuăm inovația.

Noul nostru produs 2.0 este construit pentru noua generație de smartphone-uri și tablete, cu suport complet pentru html5, browsing offline, javascript, WebKit și video de pe ecran complet. Arhitectura 2.0 este exponențial și mai eficientă pentru date și se potrivește mai bine cu foile de parcurs tehnologice ale clienților noștri B2B (purtători fără fir și producători de telefoane mobile).

Ne așteptăm să aducem Skyfire 2.0 pe platforme suplimentare și am început discuții cu unii operatori de transport și producători de echipamente originale pentru a decide care va fi următorul sistem de operare. Noua platformă Windows Phone 7 și platforma MeeGo de la Nokia se transformă în platforme cu mult potențial, iar lansarea recentă a noului Blackberry OS 6 cu un browser WebKit oferă un potențial interesant pentru lansarea ulterioară a programului Skyfire 2.0. Apreciem feedback-ul de la utilizatorii noștri, așa că vă rugăm să ne spuneți ce platformă doriți să vedeți Skyfire pe viitor și, la fel de important, să vă informați că operatorul dvs. wireless știe că doriți Skyfire!

Recomandat
Lasă Un Comentariu