Principal » general » SkyBuds: Challenger către Apple AirPods, dar nu destul

SkyBuds: Challenger către Apple AirPods, dar nu destul

general : SkyBuds: Challenger către Apple AirPods, dar nu destul

Apple AirPods a luat piața de furtună câteva luni. Acum, există o mulțime de concurenți pe piața de cască fără fir, împreună cu imitații și knockoffs ieftine. Cu toate acestea, unii dintre concurenți își păstrează propriul avantaj față de AirPods. Alpha Audiotronics SkyBuds se numără printre ultimele categorii, mai mult în ceea ce privește performanța decât designul.

SkyBuds produc, de fapt, un sunet excelent, potrivit rapoartelor. Căștile vin cu procesare digitală, cu care puteți obține o experiență bogată, uimitoare de sunet. Căștile sunt de asemenea bass-heavy, dar basul nu obstrucționează detaliile mai fine ale muzicii. Acesta este un pas spre majoritatea celorlalte căști fără fir care au dificultăți în reproducerea sunetului excelent din cauza conexiunii fără fir.

Când vine vorba de conexiunea fără fir, SkyBuds se mențin favorabil. Căștile nu sunt complet fără întreruperi de semnal, însă aceste întreruperi sunt mai puțin frecvente decât cele ale altor mărci. Singura problemă este că dispozitivul tinde să piardă semnalul când nu se află în vizor de la dispozitivul Bluetooth conectat.

Cea mai mare provocare a SkyBuds, însă, este concurența cu Apple AirPods. AirPod-urile au deficiențe, dar au costat mai puțin decât SkyBuds și sunt mai confortabile de purtat, potrivit unor persoane. Cu toate acestea, SkyBuds au avantajul în medii mai zgomotoase. Acest lucru se datorează, în parte, modului Conștientizare, care vă permite să aveți conversații cu persoane în timp ce aveți căști în urechi. Acest lucru se realizează prin deschiderea microfoanelor din fiecare mugur către lumea exterioară.

De asemenea, citiți: Problema cu BBM pe Android

Acum, AirPod-urile au un caz frumos pentru a le purta. Cu toate acestea, SkyBuds au un caz mult mai frumos. Căștile wireless sunt la fel de bune ca și cazul în care vin, iar acest caz al dispozitivului este minunat. este suficient de mic pentru a se potrivi confortabil în buzunar și are o baterie care poate reîncărca căștile de aproximativ șase ori, în total aproximativ 24 de ore de încărcare.

SkyBuds costa mai mult decât AirPod-urile, dar în comparație cu majoritatea altor căști fără fir, este o afacere bună. AirPod-urile sunt o alegere mai bună, dar veți găsi și ele uimitoare.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu