Principal » general » Siri-ously?

Siri-ously?

general : Siri-ously?

Pot vedea că unii cititori Android au început să eticheteze software-ul Siri ca pe un dispozitiv de redare scump. Îmi pare rău să-ți izbucnesc balonul. Este puțin mai mult decât atât.

Personal, ar fi foarte multumit ca dispozitivele Android să aibă o șansă reală, deoarece concurența în acest caz ar face produsul (Siri) chiar mai bine. Nu este atât de mult ca ceea ce face acum, ceea ce face uimitor, dar posibilitățile! Ea se amestecă eficient între locul de muncă și jocul atât de bine încât tind să simt că vorbesc cu o persoană adevărată.

În ceea ce privește utilizarea datelor în ultimele 2 zile, am încercat conștient să monitorizez utilizarea datelor prin intermediul lui Siri și am ajuns la concluzia că este probabil la fel de mult ca și verificarea peretelui dvs. pe Facebook - nu atât de semnificativ.

În ultimele 2 zile, Siri a consumat aproximativ 7MB de date. Pot să trăiesc cu asta. De asemenea, am pus întrebări pe care unii utilizatori au solicitat mai jos. Primele câteva screenshot-uri sunt de când lucram cu Siri. Acestea din urmă sunt din timpul meu de joc. Simțiți-vă liber să ignorați aceasta din urmă dacă sunteți înclinați să lucrați non-stop.

Vezi de ce iubesc Siri?

Recomandat
Lasă Un Comentariu