Principal » general » Siri, întâlni Evi

Siri, întâlni Evi

general : Siri, întâlni Evi

Sunt aproape sigur că mulți dintre voi îl cunoașteți pe Siri până acum. Urați-o sau o iubiți, ea este aici să rămână. Din păcate, așa cum se întâmplă în mod obișnuit cu Apple, nu puteți avea Siri pe nici un dispozitiv, cu excepția iPhone 4S (nici măcar noul iPad), cu excepția cazului în care sunteți jailbroken și instalați un tweak siriproxy în cydia.

Nu vă faceți griji, există câteva alternative Siri care merită să încercați dacă dețineți un dispozitiv care nu acceptă lucrul real, dar totuși doriți ca această voce a comenzii voce. Cel mai bun lucru pe care l-am văzut până acum este Evi.

Este atât de bună, uneori chiar ajută mai bine decât o face Siri. Cea mai bună parte este că ea este compatibilă cu aproape toate iPhone-urile și iPad-urile, deci nu trebuie să dețineți un iPhone 4S pentru a utiliza Evi. Există chiar și o versiune Android a Evi, astfel încât toți geeks Android poate testa dacă doriți. Nu trebuie să fii și jailbroken. Acesta vă va costa 0, 99 dolari pentru a avea această aplicație pe idevice dvs., dar gratuit pentru utilizatorii de Android (Nu mă întreba de ce). Voi lăsa capturile de ecran să vorbească.

Recomandat
Lasă Un Comentariu