Principal » general » Rezervarea SIM a dispărut greșit: o poveste despre două orașe (și Etisalat)

Rezervarea SIM a dispărut greșit: o poveste despre două orașe (și Etisalat)

general : Rezervarea SIM a dispărut greșit: o poveste despre două orașe (și Etisalat)

În această dimineață, la un capăt al orașului Lagos, m-am dus la o priză Sweet Sensation pentru a-mi ridica SIM-ul Etisalat rezervat. Aveam SMS-ul detaliind rezervarea și codul meu de acces cu mine.

Am fost ținut în așteptare de aproximativ o oră (întâmplări tehnice, de înțeles). După aceea, am fost informat că numărul meu nu a fost rezervat! Modul în care sistemul ar fi putut să-mi trimită o notificare de rezervare și un cod de trecere, fără a-mi rezerva efectiv linia. Dar, hei, tehnologia nu este așa de multă mântuire care să presupună că este.

Oficialul Etisalat a întrebat dacă mă pot întoarce să urmeze această problemă. Pentru ce? O SIM liberă care ar costa mai puțin decât N400 când va fi lansată pe piață?

Am încercat să fiu politicos. Apoi ma referit la supraveghetorul său, care a început să vorbească despre cum mă duc la strada lui Isaac John (sau așa). Nu l-am lăsat să-și termine gândul. I-am spus să trec și mi-am luat la revedere.

La ieșirea mea, oficialul care mi-a asistat mai devreme ma asigurat că aveau detaliile mele de contact (am terminat un formular la sosire acolo) și mi-ar fi sunat de îndată ce SIM-ul meu era gata. Apoi a rasfatat-o ​​adaugand ca trebuie sa-i vad supraveghetorul (din nou) sa-i dea detaliile mele de contact.

Salut?!!! I-am spus să nu se deranjeze și să plece prompt.

Numeroase kilometri pe tot parcursul Lagosului, cu toate acestea, a avut loc o dramă diferită. Fellow contribuitor al MobiNaija, Dayo, a încercat să rezerve un număr de Etisalat de mai multe ori, dar a primit un mesaj de eroare de fiecare dată. Și nu a primit nicio notificare prin SMS de la Etisalat.

Citește și: Bharti Airtel încheie achiziția lui Zain

Dar tipul plin de bucurie a decis să-și încerce norocul. A ajuns la o priză Big Treat și le-a spus că nu a primit niciun SMS și nu avea cod de trecere. Cei de la Etisalat și-au dat numărul de telefon GSM în sistemul lor, și da, era un număr Etisalat rezervat acelei linii!

Nu există SMS. Nu există cod de trecere. Totuși, a ieșit de acolo cu SIM-ul său Etisalat în timp record. Da; nu există justiție în lume. Oricum, cel mai bun lucru este că un membru al MobiNaija are un SIM Etisalat pe care îl putem folosi pentru a rula testele noastre și pentru a prezenta recenziile noastre. Suficient de bun.

Recomandat
Lasă Un Comentariu