Principal » general » Succesul silențios al Blackberry

Succesul silențios al Blackberry

general : Succesul silențios al Blackberry

Au existat atât de multe hype despre modul în care OSX, Android și WebOS sunt în creștere, că majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de o revoluție tăcută, care a continuat de ani de zile în industria de telefonie mobilă cu una dintre "vechiul gardian".

Cu ani în urmă, aproape nimeni în afara Americii de Nord nu a auzit de un Blackberry. BlackBerry-ul standard a fost plictisitor și clasat în ceea ce privește caracteristicile.

Dar producătorul canadian, Research In Motion (RIM), a tras o cascadorie pe care aproape nimeni nu a observat-o. Blackberries brusc a devenit mai atrăgătoare pentru ochi și a început să împacheteze mai mult.

Astăzi, Blackberry este cel de-al doilea mare producător de smartphoneuri din lume - mai mare decât Apple, HTC și Samsung. Și creșterea lui RIM nu sa oprit.

Anul trecut, RIM a achiziționat compania Torch Mobile Inc., dezvoltatorii browserului Iris superb pe Webkit, disponibil pentru telefoanele Windows Mobile. Una dintre loviturile dispozitivelor Blackberry a fost browserul destul de simplu încorporat. De fapt, browserul Blackberry a fost mai mult decât WAP decât un browser web. Achiziționarea de către RIM a lui TorchMobile a fost o mișcare strategică excelentă. Acum, utilizatorii Blackberry se pot aștepta la o experiență excelentă de navigare pe web în viitorul care nu prea îndepărtat.

Fapt: Blackberries reprezintă acum peste 20% din cota de piață mondială a smartphone-urilor, de la aproximativ 14% la începutul anului 2008.

Tendința mondială a pieței smartphone-urilor

În mod ironic, factorul limitativ al Blackberry - faptul că este mai adaptat la lumea corporativă - este, de asemenea, ceea ce garantează viitorul său. Modele vin și pleacă; lumea afacerilor rămâne în general stabilă. Mureșele sunt dispozitive pentru întreprinderi. Serviciile BlackBerry sunt servicii de întreprindere.

Organizațiile corporatiste contribuie la asigurarea viitorului RIM. Aici, în Nigeria, Blackberry guvernează lumea corporațiilor. Cu toate acestea, chiar și persoanele fizice nu sunt lăsate afară. BlackBerry Internet Service (BIS) permite, de asemenea, persoanelor fizice să continue. Serviciile BlackBerry preplătite sunt disponibile pe toate rețelele mobile funcționale (Mtel sunt la fel de bune), care sunt bazate pe GSM.

De asemenea, citiți: Cum să faceți un ecran pe dispozitivul Android 4 Jelly Bean

La nivel hardware, există touchscreen Blackberries, există tastatură QWERTY Blackberries, deoarece există flip negru. Se pare că există un dispozitiv Blackberry pentru toată lumea. Bine; nu literalmente toata lumea.

Dacă nu sunteți primaril o persoană media (Blackberries în mod tradițional sunt mediocre în domeniul camerelor, muzicii și jocului video), și aveți nevoie de e-mail în mișcare sau de text mai mult decât să faceți apeluri, sau trebuie doar să faceți o declarație corporatistă, acolo ar putea fi doar un Blackberry pentru tine.

Dispozitivul Blackberry a împlinit vârsta.

PS: Dacă sunteți interesat să cumpărați un dispozitiv Blackberry, rețineți că nu există niciun suport de e-mail fără să vă abonați la serviciul BlackBerry Internet Service. Altfel, nu veți putea utiliza clientul de e-mail încorporat fără un cont BlackBerry.

Recomandat
Lasă Un Comentariu