Principal » general » Recenzie scurtă a Samsung Dual SIM GT-C3212

Recenzie scurtă a Samsung Dual SIM GT-C3212

general : Recenzie scurtă a Samsung Dual SIM GT-C3212

Aceasta este prima mea incercare de a revizui un telefon, asa ca purtati-ma cu mine.

Dupa cum unii dintre voi stiu deja, inca nu am participat la telefoanele Smartphone, motiv pentru care atunci cand am decis sa primesc un alt telefon mobil pentru a-mi inlocui furajul Nokia 5130 XpressMusic, am ales sa primesc un alt non-Smartphone, dar de data aceasta, intenția de a ucide două păsări cu o singură piatră.

După multă cercetare (urăsc să merg pe piață fără o idee despre ceea ce vreau să cumpăr), m-am stabilit pentru Samsung Dual Sim GT-C3212.

Dual SIM Samsung C3212

Vreau doar să subliniez ce simt sunt înălțimile și minusurile acestei celule. Pentru specificații complete, vă rugăm să verificați GSM ARENA.

maximele
1. Bateria durează aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru încărcare și, în cazul meu, cu atât de mult redare muzică, joc java și câteva apeluri și mesaje text, durează 2 zile la fel ca și Nokia 5130 XpressMusic (Vă rugăm să rețineți că am dezactivat unele caracteristici inutile)
2. Abilitatea de a înregistra emisiuni radio pentru a asculta mai târziu.
3. Design ieftin / aspect care nu atrage ușor " agberos " (touts).
4. Capacitatea de a suspenda aplicațiile Java atunci când vine un apel sau doriți să faceți rapid mesaje text înainte de a continua jocurile.
5. Sprijină redarea muzicii (MP3, ACC și WMA)
6. Căștile sunt de o calitate mai bună decât Nokia 5130 XpressMusic, cu o lungime adecvată și o poziționare excelentă a microfonului pentru o accesibilitate ușoară.
7. Crearea de valoare pentru bani atunci când luați în considerare costul de cumpărare a două noi telefoane Internet / muzică acceptate de redare.
8. Abilitatea de a falsifica un apel vocal care suna real: O strategie de evadare gata de la acele intalniri / conversatii inconfortabile, din pacate, par sa aiba multe. ;).

De asemenea, citiți: NCC numește un consorțiu pentru implementarea portabilității numerelor

lows
1. Nici un buton de tăcere pentru apeluri nedorite: O lucrare în jurul valorii de ceea ce am descoperit în această dimineață este apăsarea butonului de jos al tastei de navigare pentru a reduce volumul soneriei. Nu vă faceți griji, acest lucru afectează numai volumul apelului primit. După terminarea apelului, nivelul implicit al volumului telefonului va prelua;).
2. Aplicații Java limitate. Aplicațiile Java care cântăresc puțin peste 500KB nu pot fi instalate pe telefon.
3. Interfața grafică de utilizator (GUI) este medie, dar vă obișnuiți cu ea după un timp.
4. Nu a fost inclus nici un cablu de date USB sau card de memorie: a trebuit să le cumpăr separat costându-mi un extra N4, 500.
5. Camera VGA e de rahat, dar nu pot fi deranjat deoarece nu am nevoie de caracteristica camerei.
6. Nu este inclus CD-ul de instalare PC Suite: va trebui să îl descărcați de pe site-ul său. A dat peste un 112MB de lățime de bandă lunară Glo Leisure.
7. Nu funcționează funcția de înregistrare a apelurilor: Mi-a plăcut această funcție în Nokia 5130 XpressMusic, deoarece mi-a permis să urmăresc anumite conversații / tranzacții pentru a evita scenariul " Nu am spus că ".
8. Aranjamentul albumului pentru music player funcționează numai pentru fișierele MP3 și ACC. WMA-urile nu vor fi aranjate sub formă de albume.

Cred că este vorba despre asta. Principalul motiv pentru care am ales acest SIM DUAL special a fost durata de viata a bateriei. Samsung D880 și D780, în care timpii de vorbire au fost vizibili de aproximativ 4 ore numai în timp ce acesta se lăuda de 10 ore.

Vă rugăm să vă simțiți liber să mă întrebi în legătură cu acest telefon. Noroc

Recomandat
Lasă Un Comentariu