Principal » auto general » Șapte (7) lucruri pe care ar trebui să le știi despre Android Auto

Șapte (7) lucruri pe care ar trebui să le știi despre Android Auto

auto general : Șapte (7) lucruri pe care ar trebui să le știi despre Android Auto

Android Auto este soluția Google care extinde funcționalitatea unui smartphone Android la un automobil, oferind șoferului accesul la hărți, muzică, informații, telefon și mesagerie prin sistemul infotainment / tabloul de bord al vehiculului. Ideea este de a minimiza distragerea atenției, astfel încât să puteți rămâne concentrată pe drum în timp ce conduceți.

Android Auto în 7 puncte

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi:

  1. Totul pe Android Auto este legat de telefonul smartphone. Aveți nevoie de o aplicație instalată pe telefon pentru a o utiliza. Toate informațiile și fișierele dvs. rămân pe telefon. Toate informațiile sunt prezentate printr-o interfață utilizator specifică mașinii pe tabloul de bord al autovehiculului.
  2. Nu puteți să utilizați telefonul în timp ce acesta este conectat. Ideea este să vă păstrați distragerile. Odată ce telefonul este conectat, acesta devine inutilizabil. Numai sarcinile disponibile prin Android Auto pot fi accesate prin intermediul sistemului dvs. auto.
  3. Se bazează foarte mult pe comenzile vocale. Da; astfel încât să puteți menține mâinile pe volan și ochii pe drum, tot ce trebuie să faceți este să vorbiți.
  4. Aveți nevoie de un telefon cu Android 5.0 sau mai nou
  5. Multe mașini au deja sisteme care sunt compatibile cu acesta prin sistemul de divertisment al mașinilor, așa că întrebați dealer-ul mașinilor. Mărci precum Pioneer și JVC / Kenwood suppport Android Auto. Dacă conduceți o mașină cu un sistem de către acele mărci sau alte branduri acceptate instalate, puteți obține actualizarea sistemului imediat și începeți să vă bucurați de Android Auto.
  6. Prima mașină care are Android Auto integrat direct este modelul Sonata 2015 Hyundai.
  7. Alți producători cu mașini Android Auto în producție includ Honda, Volkswagen, Skoda și Chevrolet.
De asemenea, citiți: Galerie foto: Hyundai Ioniq Hybrid 2017

Aici, la MobilityArena.com, vă vom aduce recenzii de testare pentru Android Auto. Nu pleca.

Aveți alte întrebări care nu au fost deja răspunsate în acest articol? Întreabă-te. Dacă ați utilizat Android Auto, împărtășiți experiența dvs. de asemenea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu