Principal » general » Șapte (7) sau mai multe moduri prin care telefonul mobil vă poate ajuta afacerea

Șapte (7) sau mai multe moduri prin care telefonul mobil vă poate ajuta afacerea

general : Șapte (7) sau mai multe moduri prin care telefonul mobil vă poate ajuta afacerea

1. Voce
Vocea omniprezentă este ceea ce aproape toți își folosesc telefoanele mobile. Fiind mobil înseamnă că clienții dvs. pot vorbi cu dvs. dacă sunteți în birou sau pe drum. Dar tu deja știai asta; nu-i așa?

2. SMS
SMS-ul (mesaje text) poate fi un instrument puternic în menținerea unui serviciu eficient al clienților. De exemplu, SMS-ul poate fi folosit pentru a transmite notificări instant clienților și clienților dvs.

Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a notifica clienților unici problemele importante în caz de necesitate. SMS-ul poate fi utilizat pentru a felicita un client în ziua de naștere sau în orice altă zi specială.

3. Internet mobil
Cu ajutorul unui telefon conectat la GPRS / EDGE / 3G / 3.5G sau al unui smartphone, dumneavoastră sau muncitorii dvs. de teren puteți accesa informații, de exemplu, prin Google sau prin e-mail, în orice moment și când vă aflați în mișcare.

Internetul mobil poate servi, de asemenea, drept conexiune de internet primară (sau de rezervă) la birou, văzând că pachetele de pachete sunt acum disponibile la costuri bune.

Faceți tranzacții online, faceți rețele sociale și multe altele - toate în mișcare.

4. Programare
Telefoanele au servit cu credincioșie ca organizatori personali eficienți de ani de zile. Cele mai recente telefoane (chiar și cele low-level) au alarme, note și calendare încorporate. Utilizati-le!

5. Prindeți informații
Înregistrați discuția în format audio în format audio. Sau conduceți și vedeți o scenă de inspirație; scoateți camera foto și luați un instantaneu, astfel încât să puteți avea materiale de referință mai târziu. Opțiunea de a înregistra video este și ea.

6. Medii de stocare
Cu multe telefoane care au sloturi pentru carduri de memorie externe și capacități potențiale de card de peste 8GB, telefonul poate servi drept suport de stocare. Utilizați bluetooth, infraroșu sau USB pentru a stoca aceste documente sau fișiere de referință atunci când vă întoarceți la birou.

De asemenea, citiți: Lista producătorilor de echipamente originale Windows Phone

7. Vizualizați și editați documentele Office
Nu numai că puteți să stocați fișierele Powerpoint, Excel și Word pe telefon, multe telefoane de afaceri și comunicatori vin cu spectatori și / sau editori de MS Office. Deci, nu trebuie să așteptați până ajungeți la birou pentru a revizui documentul respectiv. să vă ocupați în timp ce sunteți prinși în trafic.

concluzii
După cum puteți vedea, există astăzi mult mai multe telefoane decât se gândește utilizatorul mediu. Odată, mi-am purtat întreaga operațiune de afaceri de la un comunicator Nokia 9500 și mai târziu un E61. Și am avut rezultate excelente pentru a arăta pentru asta.

Sincer, este o posibilitate ca am lăsat ceva, deși bănuiesc că orice ar fi, ar cădea sub una dintre categoriile de mai sus.

Obțineți inteligență cu ajutorul telefonului dvs. mobil. Nu are rost să pierzi potențialul unui dispozitiv pe care l-ai cheltuit atât de mult.

Recomandat
Lasă Un Comentariu