Principal » general » În căutarea aplicației ucigașe din Nigeria, la opt ani după

În căutarea aplicației ucigașe din Nigeria, la opt ani după

general : În căutarea aplicației ucigașe din Nigeria, la opt ani după

În august 2002, nigerienii au sărbătorit lansarea telefoniei mobile în cadrul direcțiilor de politică ale CNC. De atunci am fost martorii unei preluări semnificative a serviciilor cu peste 70 de milioane de abonamente în toate regiunile țării.

Disponibilitatea telefonului mobil a deschis o nouă perspectivă a oportunităților pentru antreprenorii inteligenți din Nigeria, cum ar fi Femi Adeagbo de la SaveMyContacts, Chike Nwobi, fostul MTECH, care este acum o companie cotată la nivel public care operează într-o serie de țări africane. O serie de alți mobili au profitat de oportunități.

Nobilimii mobili din Nigeria reușesc să-i facă bine atunci când vine vorba de servicii de divertisment și de informație bazate pe valoare adăugată. Majoritatea instituțiilor media promovează întotdeauna o formă de text pentru a câștiga eveniment sau promoții.

Deși toate cele de mai sus pot părea incitante, în alte zone din Africa, tehnologiile de telefonie mobilă sunt folosite în mod activ pentru comerț, așa cum este cazul în Kenya, unde MPESA schimba modul în care milioane de oameni accesează servicii financiare oficiale.

În unele părți ale Africii de Est, SMS-urile mobile sunt utilizate pe scară largă pentru monitorizarea pacienților cu tratament tuberculozei și chiar pentru gestionarea sarcinii pentru femeile din mediul rural cu rezultate bune în zonele cu acces limitat la serviciile de sănătate.

În multe zone ale vieții noastre de zi cu zi ca Națiune, avem domenii de nevoie puternică, unde SMS simplu poate face o diferență semnificativă. De la monitorizarea alegerilor, guvernare, sănătate și bancare, aplicația simplă bazată pe SMS poate face o diferență pozitivă, împuternicind milioane de telefoane mobile.

Alăturați-vă Pionierilor

Deși ar putea fi interesant să descarci clipul Shakira al cântecului tematic pentru Cupa Mondială pe mobil, dar nevoile noastre ca pe o Națiune sunt mai convingătoare decât tonurile de apel și freebies. Aceleași spirite antreprenoriale ale Chika Nwobi, Femi Adeagbo, Tosin Onanuga, Yomi Adegboye și alți pionieri în ecosistemul cu valoare adăugată mobilă sunt necesari mai mult ca niciodată, dacă trebuie să experimentăm valoarea adăugată mobilă în propria "limbă" și să ne adresăm nevoilor.

De asemenea, a citit: actualizarea Amber descărcată, dar nu a putut fi deschisă (8018830f) pe Lumia 920

Alăturați-vă marți, pe 17 august, la prima conferință de la Nigeria privind aplicația mobilă, conținut și dispozitive, care se desfășoară la Universitatea din Lagos, Akoka.

Mobifest - atingerea generației mobile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu