Principal » general » Schm-update: Android 4 pe Samsung Tab 10.1 Partea 2

Schm-update: Android 4 pe Samsung Tab 10.1 Partea 2

general : Schm-update: Android 4 pe Samsung Tab 10.1 Partea 2

Bună ziua ... Două săptămâni în urmă, am postat despre natura exagerată a actualizărilor (lipsa actualizărilor, mai mult!) Pe fila Android.

Ei bine, în urmă cu trei zile, am primit această solicitare ca o actualizare să fie disponibilă pentru Samsung Gtab 10.1. Nu a spus clar dacă a fost ICS sau nu. Oricum, am făcut clic și am descărcat fișierul (relativ mic) de 245 MB.

O oră mai târziu, am avut Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich care rulează pe dispozitivul meu!

Ororile!
A spune că regret că rulează actualizarea ar fi o subevaluare. În primul rând, să fim clari: nu există nimic în principiu greșit la ICS. Dar de la actualizare, văd că tab-ul a încetinit până la un crawl. Vreau sa spun, adevarata trecere a continentului 3 pe continent! Vă spun, fiecare acțiune singulară durează cel puțin 4-5 secunde - chiar și înclinarea între ecrane de acasă ... faceți clic pe stânga și ... așteptați .. așteptați .. așteptați .. este oribil.

Am fost on-line pentru a căuta forumuri de tehnologie pentru sfaturi despre cum să revin la HoneyComb 3.2 de încredere, dar nada. Sunt blocat cu ICS, și nu-i place!

Cele 2 agresiuni majore pe care le am sunt:
1. funcționalitatea de bază a fost afectată, văzând că sistemul meu este acum încetinitor și lent - nimic nu se deschide în mai puțin de 5 secunde mai mult, spre deosebire de un decalaj de 1-2 secunde înainte.

2. chiar mai rău, BATTERY LIFE a devenit teribil! Peeps, obișnuiam să conduc Gtab pentru o zi întreagă, adică de la 100% dimineața, o folosesc la serviciu și la întâlniri și de multe ori mă întorc acasă seara cu 30% putere. Cu actualizarea ICS, Gtab nu durează după ora 18:00. Asta înseamnă că trebuie să port un cablu de alimentare în jurul meu pentru încărcarea în mișcare.

De asemenea, citiți: Blackberry Messenger 6, Facebook și alte actualizări pentru Blackberry

Pentru a scurta povestea scurtă, ICS este bun, destul de impresionant ca pe caracteristicile tehnice (îmi place să pot închide sarcinile de rulare prin simpla mutare), însă este clar că dual-core-ul Tegra2 pe GTAB nu se potrivește cu evident mai mult de resurse înfometate ICS 4.0.

Pe baza experienței mele, sfatul meu este că, dacă primiți solicitarea de pe telefon sau de pe tabletă, abeg lăsați am o!

Recomandat
Lasă Un Comentariu