Principal » general » Spuneți Bună ziua Nokia Pure, la revedere la Nokia Sans

Spuneți Bună ziua Nokia Pure, la revedere la Nokia Sans

general : Spuneți Bună ziua Nokia Pure, la revedere la Nokia Sans

Aparent, o parte a noii interfețe de utilizare pe care Nokia o are în magazin pentru gama Symbian (și alte telefoane) este un font nou, minimalist pe care intenționează să-l prindă și mai mult.

Potrivit directorului de brand și marketing pentru Studio Nokia:

"Nokia Pure este o sărbătoare a patrimoniului nostru de design finlandez. Am vrut să-i oferim o formă naturală, care curge, creând ceva care este extrem de funcțional și neutru. Nokia Pure are o claritate de scop și un design cât mai mic posibil. E făcut pentru a celebra creativitatea umană. "

O mulțime de lucruri trebuie să fi fost create în crearea acestui font, deoarece trebuie să susțină zeci de limbi (și caracterele lor unice) pe care Nokia le suportă în sute de țări din întreaga lume. Nici un fel de feat.

Nokia Pure este dezvoltat de Dalton Maag, o casă de design și tipografie din Londra. Se pare că va fi în curând timp să se răcească Nokia Sans (utilizat în mod implicit pe telefoanele Nokia actuale) la revedere.

Văzând că actualizarea promisă PR2.0 pentru smartphone-urile Symbian3 a fost întârziată semnificativ, va fi revigorantă pentru a vedea noua versiune de livrare a caracterelor cu actualizarea când va fi lansată ulterior.

Recomandat
Lasă Un Comentariu