Principal » general » Spuneți Bună ziua noului Etisalat EasyStarter

Spuneți Bună ziua noului Etisalat EasyStarter

general : Spuneți Bună ziua noului Etisalat EasyStarter

Etisalat și-a reambalat produsul popular EasyStarter. Noul pachet combină acum o combinație de diverse beneficii, inclusiv timpul de antenă gratuit, Homezone și Receiver Pays, printre altele.

Apelurile Bonus-on-Incoming este o altă ofertă unică și de primă importanță în Nigeria. Clienții primesc 1 minut gratuit pentru fiecare 3 minute de apeluri primite de la alte rețele din Nigeria. Ei pot folosi minutele gratuite pe care le primesc pentru a apela orice altă rețea din Nigeria.

You & Me permite clienților ușor de pornire să beneficieze de "credit gratuit" de la N300 în fiecare săptămână pentru a apela numărul de etisalat al unui iubit oricând. Tot ce trebuie să facă un client pentru a beneficia de această ofertă fantastică este să reîncărcați cu un minim de N200 într-o săptămână și apoi să înregistrați numărul Etisalat al persoanei lor speciale, formând numărul * 233 * 1 * etisalat # . Ei vor primi N300 în valoare de "credit gratuit" în timpul săptămânii pe care au reîncărcat până la N200, pentru a vorbi cu numărul pe care l-au înregistrat. Creditul poate fi utilizat numai pentru a apela numărul înregistrat de tine și de mine. Perioada de valabilitate pentru creditul N300 este de 7 zile.

Homezone vă permite să efectuați apeluri de până la N24 / minut la toate rețelele din locația în care efectuați majoritatea apelurilor dvs. Bucurați-vă de acest beneficiu pur și simplu prin apelarea * 242 # sau apelați 242 în locația preferată. Schimbați locația zonei de domiciliu formând * 242 # sau sunând 242 în noua locație preferată. Pentru a verifica dacă sunteți în apelarea din zona de domiciliu * 243 # și pentru a interoga numele zonei dvs. de domiciliu * 2430 #. Acest serviciu este deschis numai abonaților.

Receiver Pays este o altă inovație de la Etisalat, Receiver Pays vă oferă posibilitatea de a avea prieteni și membri ai familiei plătiți pentru apelurile pe care le faceți. Receptorul plătește vă permite să efectuați apeluri către oricine chiar și fără "credit"!

De asemenea, citiți: Pierdut în galaxia Samsung
Recomandat
Lasă Un Comentariu