Principal » general » Samsung întrerupe tot sprijinul pentru Symbian

Samsung întrerupe tot sprijinul pentru Symbian

general : Samsung întrerupe tot sprijinul pentru Symbian

Samsung întrerupe serviciul de asistență Symbian de la 31 decembrie 2010. Laboratorul de dezvoltare Symbian și forumul Symbian vor fi închise și tot conținutul de Symbian eliminat de pe serverele lor.

Un extras din anunțul către dezvoltatori:

Vă recomandăm postarea oricăror interogări noi la forumul de discuții până la data de 10 decembrie 2010 pentru a vă asigura că problema dvs. poate fi rezolvată înainte de închiderea Forumului. Folosiți această ocazie pentru a descărca orice documentație necesară înainte de eliminarea conținutului. Înregistrarea și certificarea aplicațiilor Symbian pentru magazinul Samsung Apps va înceta de la ora 08:00, la data de 31 decembrie 2010.

Dorim să vă mulțumim pentru sprijinul și interesul dvs. continuu. Consultați Symbian.org pentru alte forumuri de dezvoltare Symbian.

Sursă: Un mesaj în numele Samsung Mobile Innovator

Acest lucru este mult mai sever decât poziția Sony Ericsson. Samsung face o pauză totală de la Symbian, și nu mărește cuvintele despre asta. Din orice motiv, Nokia a cheltuit toți acești bani pentru a achiziționa Symbian și a înființa Symbian Foundation nu cu mult timp în urmă, nu ar fi trebuit să deranjeze. Se pare că va fi abandonat oricum oricum. Banii cheltuiți arată ca o mare pierdere.

Totuși, mi se pare ciudat că tot sprijinul este retras. Îmi pot imagina furia și dezamăgirea clienților fideli ai Samsung care au cumpărat unele dintre dispozitivele Symbian de ultimă generație pe care le-a făcut Samsung. Sunt acești consumatori rămași în frig?

Nu faptul că Samsung a susținut într-adevăr un dispozitiv de vârf, cum ar fi GT-i8910 care a fost afectat de numeroase probleme din cuvântul Go. Au eliberat dispozitivul și l-au abandonat aproape imediat.

De asemenea, citiți: Lima Ultra dorește să vă convertească HDD-ul extern la Personal Cloud Storage
Recomandat
Lasă Un Comentariu