Principal » general » Samsung planifică noi dispozitive Bada OS - tastaturi QWERTY în mix

Samsung planifică noi dispozitive Bada OS - tastaturi QWERTY în mix

general : Samsung planifică noi dispozitive Bada OS - tastaturi QWERTY în mix

Primul dispozitiv Bada de la Samsung este S8500 Wave. Acest dispozitiv va primi în curând o grămadă de frați, inclusiv două dispozitive de tastatură QWERTY cu alunecare laterală.

Ați citit recenziile noastre despre Samsung S8003 Jet, precum și demo-ul modelului S8500 Wave, astfel încât să aveți o idee bună despre ce să așteptați de la sistemul de operare Samsung Bada. Acum, gândiți-vă la afișarea superbă, interfața cu utilizatorul dulce, adăugați câteva funcții și mai avansate și apoi tastați o tastatură QWERTY pe acestea. Smart heaven?

Samsung este raportat că a afișat patru noi dispozitive Bada la o zi de Bada Developer. Rapoartele din eveniment afirmă că nu există informații detaliate despre aceste noi smartphone-uri, pe lângă faptul că acestea sunt mai ieftine, iar două dintre ele au o tastatură QWERTY de tip slide-out, în plus față de touchscreens.

Repere ale evenimentului:

  • informații despre cea mai recentă interfață de utilizator, TouchWIZ 3.0
  • info despre Centrul Social Integrat
  • Planurile companiei Samsung de a-și extinde smartphone-ul Bada în 75 de țări, 156 de operatori și oferă peste 6 500 de aplicații pentru a merge cu acesta
  • Obiectivul ambițios al Samsung de a depăși Nokia în termeni de marketshare

Sursă

Samsung este oficial după distribuția de pe piață a Nokia? Știam că tipii ăștia erau ambițioși, dar asta îl pune în piatră. Du-te, Samsung!

Urmăriți aceste pagini pentru mai multe informații despre dispozitivele viitoare, datele de lansare și prețurile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu