Principal » general » Partenerul Samsung Spinlet lansează smartphone-ul Pocket Galaxy

Partenerul Samsung Spinlet lansează smartphone-ul Pocket Galaxy

general : Partenerul Samsung Spinlet lansează smartphone-ul Pocket Galaxy

Lagos, Nigeria - Samsung și Spinlet au găzduit astăzi o petrecere de lansare colaborată pentru Samsung Galaxy Pocket, ca parte a profilului înalt, în curs de desfășurare a industriei Nite care a atras exerciții de muzică și divertisment la Lagos Oriental Hotel.

Compania de aplicații de descărcare a muzicii mobile și de streaming, Spinlet, a încheiat un parteneriat cu Samsung Electronics pentru a lansa noul brand Samsung Galaxy Pocket S5300 în Nigeria. Galaxy Pocket vine cu o aplicație Spinlet preinstalată încărcată cu cinci melodii și suficientă creditare pentru consumatori pentru a achiziționa alte cinci melodii din catalogul masiv de muzică disponibil prin intermediul aplicației Spinlet.

Parteneriatul noului serviciu bazat pe cloud, Spinlet, și unul dintre cei mai avansați în proiectarea și tehnologia digitală, Samsung, oferă o oportunitate deosebită pentru consumatori de a se bucura de muzica preferată pe un nou telefon inteligent avansat, cu TouchWiz UI multi- tasking și capabilități Wi-Fi.

Piata muzicii digitale din Africa a fost neexploatata de oricare dintre cele mai importante servicii muzicale de pana acum. Acest lucru a deschis usa pentru parteneriatul cu Samsung pentru a fi din nou un trendsetter. Modelul Spinlet permite muzicienilor și grupurilor independente din Africa să își vândă muzica alături de alți artiști mai importanți din Africa și din întreaga lume. Spinlet oferă, de asemenea, artiștilor instrumente pentru a înțelege mai bine baza lor de fani și pentru a interacționa cu ei prin intermediul rețelelor sociale.

Shasha P, ambasadorul Samsung Brand, care este flancat la dreapta de către Olumide Ojo, Head, Hand Held Products și Changarampatt Manoj, lider de afaceri, ambii oficiali ai Samsung Electronics West Africa în timpul lansării Samsung Galaxy Pocket în parteneriat cu Spinlet, și compania de aplicații de streaming, la Lagos Oriental Hotel, miercuri, 23 martie 2012.

Prin furnizarea aplicației pre-instalate, Samsung crește semnificativ numărul ascultătorilor și potențialilor cumpărători ai muzicii acestor artiști. "Într-o țară plină de piraterie, modelul gratuit de redare și plată pe descărcare pe care Spinlet și Samsung îl furnizează pieței ajută într-adevăr să creeze valoare în ochii fanilor și un flux de venit pentru artiști", spune Eric Idiahi, președinte Spinlet.

De asemenea, citiți: BlackBerry Messenger ca o rețea socială

Potrivit lui Daesong Ra, directorul de afaceri al diviziei mobile Samsung Electronics West Africa, "Propunerea noastră oferă consumatorilor o experiență telefonică inteligentă, care nu este doar accesibilă, ci" evident diferită, evident inteligentă ". Buzunarul Samsung Galaxy este dotat cu peste 400.000 de aplicații gratuite, conectivitate mai rapidă la Internet, la un preț de vânzare cu amănuntul uimitor de N8, 900. În plus, consumatorii din rețeaua MTN se pot bucura de o lună de date gratuite de pe Internet pentru a experimenta aceste soluții inteligente de telefon inteligent.

Despre Spinlet: Spinlet este o companie de divertisment cu stil de viata axata pe satisfacerea nevoilor iubitorilor de muzica care ii permit sa cumpere, sa asculte, sa impartaseasca si sa gestioneze muzica in toata platforma mobila prietenoasa. Aplicația este lansată și disponibilă pe întreg teritoriul Nigeriei.

Pentru mai multe informații sau pentru a descărca aplicația, vizitați Spinlet.com.

Recomandat
Lasă Un Comentariu