Principal » general » Samsung și strategia Nokia

Samsung și strategia Nokia

general : Samsung și strategia Nokia

În întreaga lume, Nokia a adoptat o strategie care a lucrat atât de bine pentru ei în trecut și încă lucrează într-o oarecare măsură.

Strategia este foarte simplă, creează un telefon și apoi o împarte în variante diferite, cu anumite funcții șterse. Un exemplu clasic este Nokia 5800 împărțit în două telefoane diferite, și anume 5230 și 5530.

Nokia 5230 are aceeași dimensiune a ecranului de 3, 2 țoli, care este pe 5800 și are conectivitate 3G, în timp ce Nokia 5530 dispune de un ecran de 2, 8 inci, cu branding XpressMusic și WiFi.

Chiar și pe telefoane inferioare precum Nokia C1 și C2. Principala diferență dintre cele două este că C1 este un singur telefon SIM, în timp ce C2 este un telefon dual SIM.

Samsung, pe de altă parte, pare să fi fost foarte bine reglat și a adoptat strategia pe toată linia de produse mobile și pe diferitele sisteme de operare pe care le suportă.

Un exemplu foarte bun este telefonul și tabletele Galaxy. Vrei un telefon mobil de 4 inch? Obțineți un Galaxy S. Este un afișaj de 3, 5 inch pe care îl doriți? Ia un As Galaxy. Pentru 3, 2 inci, puteți obține Galaxy Gio.

Dacă doriți să obțineți un comprimat, vi se oferă și alte opțiuni, Samsung face o tabletă practic pentru oricine dorește să obțină o tabletă.

Aveți posibilitatea să obțineți fie o versiune de 10, 1 inch, o versiune de 8, 9 inch sau o versiune de 7, 7 sau 7 inci, dacă doriți o tabletă de dimensiuni mai compacte.

Chiar și atunci când te uiți la telefoanele Samsung de dimensiuni inferioare, cum ar fi seria de Chat, există Ch @ t 222 și Ch @ t 322, cu una dintre diferențele majore fiind trackpadul optic.

De asemenea, citiți: Suport pentru aplicațiile plătite Android pentru consumatori în 26 de țări din Africa

platforme

La nivel de sistem de operare, Samsung are diverse sisteme de operare care rulează pe o gamă largă de telefoane. Acestea includ: Android, Windows Phone 7, Bada și TiZen.

Anul trecut, Samsung a transmis un total de 300 de milioane de dispozitive, ceea ce demonstrează că acestea ar putea depăși în sfârșit Nokia în acest an ca cel mai important producător de telefoane din lume, datorită versatilității în producție și distribuție.

Recomandat
Lasă Un Comentariu