Principal » general » Samsung, industria mobile Copycat?

Samsung, industria mobile Copycat?

general : Samsung, industria mobile Copycat?

Nu este o veste că, pe lângă telefoanele de fabricație, Samsung construiește de asemenea multe dintre cipurile de memorie, procesoarele, afișajele și alte componente pe care le utilizează alți producători de dispozitive mobile. Unii dintre clienții Samsung au fost Apple și Nokia. O caracteristică a Apple Insider arată că, la fel cum Apple a trebuit să renunțe la Samsung ca furnizor de componente mobile cheie, Nokia ar putea să aibă în vedere același lucru. Iar motivul este "potențialele conflicte de interese" AKA fotocopia spionajului industrial AKA.

În știrile aferente, în cazul în care ați pierdut-o, citiți articolul meu, câștigul de brevet de la Apple va spori inovația, nu-l înăbuși.

Înapoi la articol, aici este un citat care pictează o imagine trista:

Individul [insider industry] a declarat că Samsung are "un record de primire a comenzilor pentru componentele următoarei generații, apoi anularea comenzilor. Apoi apar într-un telefon Samsung. Când vedeți un Samsung (un anumit design specializat pentru telefonul OLED), așa cum îl veți face cu siguranță, vă veți uita la ceva care a fost furat de la Nokia. "

Acestea sunt acuzații grave și mă întristează să le citesc. Dacă Samsung face cu adevărat acest lucru, rușine pe ele. Dacă nu sunt, bine ....

Gândurile tale despre întreaga dramă?

Prin intermediul

Recomandat
Lasă Un Comentariu