Principal » general » Samsung Max înlocuiește Opera Max, dar nu este disponibil pentru toată lumea

Samsung Max înlocuiește Opera Max, dar nu este disponibil pentru toată lumea

general : Samsung Max înlocuiește Opera Max, dar nu este disponibil pentru toată lumea

Îți amintești de Opera Max, VPN-ul mobil care a ajutat milioane de utilizatori să salveze date și să-și protejeze confidențialitatea? Opera a închis-o anul trecut. Dar este din nou, datorită Samsung. A existat o reproiectare, așa că pare diferită. Problema este că Samsung Max nu este disponibil pentru toată lumea.

Am folosit Opera Max în trecut și am vrut să văd ce este noua aplicație VPN mobilă. Am încercat să instalez Samsung Max pe LG G6 și apoi pe itel S32, iar pe ambele dispozitive, am obținut acest lucru: "Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune". Dacă nu dețineți un smartphone Samsung, noroc cu asta. Dar, atunci există mai multe alternative disponibile, deci nu este așa de mare.

Samsung spune că Samsung Max este oferit "ca un serviciu exclusiv și unic care plasează dispozitivele Samsung în afară de restul pieței smartphone-urilor". Acesta se adresează în mod special gamei lor de produse mid-range. Aha!

De la Opera Max la Samsung Max

Opera Max a fost introdusă în 2014. În august 2017, Opera a anunțat că întrerupe aplicația, deoarece "avea o propunere de valoare substanțial diferită de produsele noastre de browser și a reprezentat un alt focus pentru Opera". pe VPN-ul mobil și l-ați eliminat din catalogul magazinului Google Play. Cu toate acestea, serviciul a rămas intact pentru cei care au instalat deja pe dispozitivele lor.

Odată cu preluarea de către Samsung, utilizatorii care încă mai au vechiul Opera Max care rulează pe smartphone-uri Samsung vor primi un upgrade automat la Samsung Max. Se întreabă ce se va întâmpla cu utilizatorii non-Samsung ai aplicației. Probabil va înceta probabil să lucreze.

Citiți și: Stăpâniți abilitățile care vă interesează cu Tuteria lui Godwin Benson

Samsung spune că noul VPN mobil Max va fi preîncărcat pe toate smartphone-urile Galaxy A și Galaxy J în țările selectate. Acestea includ: India, Argentina, Brazilia, Indonezia, Mexic, Nigeria, Africa de Sud, Thailanda și Vietnam.

Dacă dețineți un model diferit de smartphone Samsung și doriți să utilizați Samsung Max, puteți să vă îndreptați către magazinele Google Play sau Galaxy Apps de pe dispozitiv pentru al descărca și instala. Pentru a descărca de pe Google Play, faceți clic pe AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu