Principal » general » Samsung i900 "Omnia" Revizuire

Samsung i900 "Omnia" Revizuire

general : Samsung i900 "Omnia" Revizuire

Omnia este un telefon pe care trebuie sa il priviti. Cei de la Samsung, responsabili de designul telefonului, au dat cu siguranță o treabă bună. Combinația dintre argint și negru face ca carcasa exterioară a dispozitivului să arate atrăgătoare. Cred că o mulțime de doamne vor fi atrase în special la Omnia datorită designului său. Fără îndoială, un număr de tipi se vor afla, de asemenea, atrași de acest telefon.

Dar, odată ce vă îndepărtați de design și de partea exterioară a telefonului și de ceea ce se află sub capotă, povestea este total diferită. Omnia este unul dintre telefoanele cele mai inutile pe care le-am folosit în anii mei de utilizare a telefoanelor.

În primul rând, pentru că este un dispozitiv bazat pe dispozitive mobile Windows, utilizatorul mediu va găsi într-adevăr descurajant găsirea lor în jurul valorii de. Am avut situații în care cineva a cerut să-mi vadă telefonul. După ce le-o dădeau, tot ce făceau era să privească ecranul. Nu aveau nici o idee despre ce să facă în continuare sau ce buton să apese. Pur și simplu nu și-au găsit drumul.

În al doilea rând, introducerea textului nu este ajutată de faptul că telefonul este un dispozitiv cu ecran tactil complet. Nu există tastatură fizică / tastatură pentru tastarea textului. Va trebui să utilizați tastatura de pe ecran sau tastatura pentru orice tip de tastare de text. O încercare de a-mi folosi degetele pentru tastare a avut ca rezultat o eșec abil. Am depins complet de stylusul pentru scrierea textului și credeți-mă când spun că nu a fost o experiență amuzantă.

De asemenea, citiți: Glo 1 lansează servicii comerciale

Un alt lucru pe care l-am găsit foarte enervant în Omnia a fost caracteristica rotației automate a ecranului. Era atât de ciudat încât a trebuit să o opresc complet.

Acum, pentru niște vesti bune în departamentul de software. Dacă sunteți în căutarea unui telefon care face fotografii bune și înregistrează videoclipuri foarte bune, atunci nu mai căutați. Omnia are fotografii uimitoare cu camera de 5 megapixeli cu auto-focalizare. Există, de asemenea, un bliț LED foarte capabil care vă ajută să fotografiați în medii slab aprinse.

Trebuie să spun aici că nu am nimic împotriva fie Samsung sau Windows Mobile. Cred că există dispozitive mobile Samsung și Windows mobile acolo, dar în opinia mea umilă, Omnia este un exemplu de smartphone care nu este bine implementat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu