Principal » general » Samsung a plecat Omnia Crazy

Samsung a plecat Omnia Crazy

general : Samsung a plecat Omnia Crazy

Cel mai important producător de telefoane mobile din lume, Samsung, a devenit nebun cu marca Omnia. Saga își are rădăcinile în lansarea originalului Omnia, modelul i900, pe care la MobiNaija l-am ales în mod deosebit. Dar am auzit că sa vândut în nave.

Următorul a fost Omnia HD i8910, care rulează pe Symbian s60 ediția a 5-a. Specificațiile HD ne-au pus pe noi înșine, dar ne cunoașteți - ne-am pierdut fără o tastatură QWERTY pe dispozitivele noastre mobile.

Dar permiteți-mi să spunem aici și acum, HD-ul depășește pe Nokia autodeclaratul " cel mai avansat computer mobil din lume ", N97, în aproape totul - și HD-ul a fost lansat înainte de N97. Tsk, tsk, tsk.

Dacă Sammy ar fi plesnit un QWERTY pe HD, am fi sărit în barcă. Ah, dar lumea mobilă nu se învârte în jurul nostru acum; nu? Să mergem mai departe?

Nu cu mult timp în urmă, a fost anunțat un alt Omnia - i8000, touchscreen din nou. Dar Sammy nu a fost încă terminat.

Trei (3) noi telefoane au fost acum adăugate la gama Omnia:

  1. Samsung B7300 OmniaLITE
  2. Samsung B7320 OmniaPRO
  3. B7610 Omnia Pro

Toate cele trei rulează WinMo 6.1 și am auzit că vor putea fi actualizate până la 6.5 mai târziu (inserați avertismente). Mă simt cu siguranță Samsung B7320 OmniaPRO cu factorul de formă QWERTY candybar, dar doar uitandu-ma la tastatura QWERTY complet de pe B7610 OmniaPRO îmi dă lovituri de gâscă. Ca și cum .

Îmi doresc ca tastatura să aibă în schimb 5 rânduri, așa că putem avea taste numerice dedicate. Dar, hei, un tip este liber să-ți dorească ...

De asemenea, citiți: Continuum: sistemul de operare Android vine pe PC-uri

Observați, de asemenea, că există două "Omnia Pro". Cum îi distingem în discursul de zi cu zi? Numerele B7320 și B7610 nu sunt acele lucruri pe care vreau să le folosesc atunci când vorbesc în fiecare zi. Capiche ?

Un lucru pe care l-am observat este că gama Omnia este alcătuită numai din smartphone-uri. Poate că acesta este planul Samsung. Producătorul coreean a mai spus că gama de dispozitive Omnia nu va fi limitată la un sistem de operare smartphone.

Am văzut deja un număr de dispozitive WinMo și un dispozitiv Symbian în cadrul gamei. Când obținem un Android Omnia, Unchiu Sam? Și vă rugăm să puneți o tastatură QWERTY pe acel!

Ne vom comporta și vom fi buni. Orice lucru pe care vrei să-l facem, dacă numai tu ne vei acorda această dorință.

La dinastia lui Omnia!

Recomandat
Lasă Un Comentariu