Principal » general » Samsung, Google și LG sunt de acord să lanseze actualizări lunare de securitate

Samsung, Google și LG sunt de acord să lanseze actualizări lunare de securitate

general : Samsung, Google și LG sunt de acord să lanseze actualizări lunare de securitate

Acest malware Android numit în mod popular Stagefright provoacă multă agitație în spațiul de telefonie mobilă. Cu ceva timp în urmă am raportat existența și nivelul de rău pe care îl poate provoca. Știri mai amare este că aproape fiecare telefon Android existente este vulnerabil și poate fi infectat.

Acest lucru a forțat mâinile producătorilor de telefoane să caute modalități de calmare a nervilor utilizatorilor înspăimântați. Google a acceptat rapid să lanseze actualizări de securitate pentru linia de telefoane inteligente Nexus, iar acest lucru este de așteptat să apară lunar.

Samsung a urmat exemplul și a fost, de asemenea, de acord să elibereze actualizări de securitate monht-uri pentru a remedia veneficitățile Stagefright. Într-un blogspost oficial, vicepreședintele executiv, Dong Jin Koh a spus:

"Cu problemele de securitate recente, am regândit abordarea pentru a obține actualizări de securitate pentru dispozitivele noastre într-un timp mai scurt. Deoarece software-ul este exploatat în mod constant în noi moduri, dezvoltarea unui proces de răspuns rapid pentru a furniza patch-uri de securitate dispozitivelor noastre este esențială pentru a le menține protejate. Credem că acest nou proces va îmbunătăți considerabil securitatea dispozitivelor noastre și va urmări să ofere cea mai bună experiență mobilă posibilă pentru utilizatorii noștri. "

Samsung a recunoscut, de asemenea, că va colabora cu operatorii de transport pentru a se asigura că aceste actualizări vor ajunge la utilizatori suficient de repede.
LG este cel mai recent să se alăture listei (deși nu are încă o declarație oficială), de asemenea, conformându-se cu livrarea acestor actualizări. Acest lucru ne arată caracterul fragmentat al Android și modul în care producătorii și operatorii de transport au atât de multă putere în mâinile lor.

De asemenea, citiți: Google anunță un nou dispozitiv Android One: Lava Pixel V1

Sursa1, Sursa2

Recomandat
Lasă Un Comentariu