Principal » general » Samsung Galaxy Tab - O poveste de place și nu-i place

Samsung Galaxy Tab - O poveste de place și nu-i place

general : Samsung Galaxy Tab - O poveste de place și nu-i place

Samsung Galaxy Tab evocă sentimente mixte în mine. În cea mai mare parte, îmi place dispozitivul. Dar, atunci lucrurile pe care nu le place sunt atât de importante, încât este deja evident că relația mea cu Tab va fi una scurtă. Gândul la acest lucru mă întristează cu adevărat, dar apoi, acesta este anul 2011 și anumite alegeri de design sunt doar nepătruns.

Pentru un dispozitiv realizat în 2010, este de neimaginat faptul că încărcarea prin USB va fi omisă. De ce nu ar fi Samsung să implementeze încărcarea USB? Chiar și telefoanele din China fac încărcarea prin USB. Da, am spus-o!

În al doilea rând, Samsung a implementat un port propriu care servește mai multor scopuri. Este folosit pentru încărcare, conectivitate PC prin USB și ieșire HDMI. Din nou, știu că sună ca o înregistrare ruptă chiar acum, dar pentru un dispozitiv făcut în 2010, acest lucru este enervant. Ce inseamna ca daca, de exemplu, imi uit incarcatorul la domiciliu, nu voi putea incarca Tabul pana nu ma voi intoarce acasa, cu exceptia unei lovituri de noroc pe care o intru in cineva care foloseste si acel port. ei au încărcătorul lor cu ei.

Ceea ce nu înțeleg este motivul pentru care Samsung nu a putut utiliza mai multe porturi pe acest dispozitiv. Este suficient de mare pentru a le găzdui. Pe lângă gaura de microfon, partea stângă a acestui Tablet este goală. Nu este ciudat că în această zi și vârstă nu sunteți capabil să încărcați și conectați dispozitivul dvs. de ultimă generație la un PC în același timp?

Bine, destul de ceea ce nu-mi place și de lucrurile pe care-mi place cu adevărat despre acest Tablet.

De asemenea, citiți: Angro petițiile abonatului NCC asupra promoției Smile 4G's Unlimited

În primul rând, ecranul tactil de 7 inch cu rezoluție de 1024 și 600 pixeli este foarte luminos, ascuțit și clar. În plus, este capacitiv care îl face foarte receptiv la atingere. Cu cât folosesc mai mult acest dispozitiv, cu atât mai mult îmi place dimensiunea ecranului. Yomi mi-a cerut să mă întorc la telefoanele cu ecrane mai mici, dar serios nu mă aștept la asta.

Redarea video pe acest ecran este cea mai bună experiență pe care am avut-o pe orice dispozitiv mobil pe care l-am folosit. De asemenea, tastatura QWERTY de pe ecran, atât în ​​mod portret cât și în modul peisaj, sunt mari și bine distanțate pentru a oferi o experiență de tastare de primă clasă, toate datorită dimensiunii ecranului.

Dacă există ceva pe care îl urăsc despre telefoanele touchscreen, este faptul că tastarea pe tastatura lor virtuală a fost întotdeauna o problemă mare pentru mine. Vedeți, am degetele foarte mari. Pe Galaxy Tab, degetele mari sunt bine îngrijite.

Viteza ucide este avertismentul pe care siguranța rutieră federală a Nigeriei le oferă fiecărui utilizator de drumuri din Nigeria, dar fila propovăduiește mesajul opus. Nu știe lent și nu lentă. Procesorul snapdragon 1GHZ, plus 512MB de memorie RAM, este motivul pentru care acest dispozitiv este capabil. Comutarea între aplicații este o briză. Singurul moment în care am experimentat lentoarea nu a fost o vina a telefonului, ci mai degrabă aceea a serviciului de acces pe internet pe care MTN îl face să-l difuzeze pe televizor ca fiind foarte rapid.

Înainte de a obține Samsung Galaxy Tab, am citit o serie de comentarii despre el online și majoritatea recenzentilor s-au plâns de o viață slabă a bateriei. Experiența mea este exact opusă, iar viața bateriei pe Tab a evoluat mult dincolo de așteptările mele.

Citiți și: 6 perspective mai interesante în piața smartphone-urilor din Nigeria (2015)

Pentru a menține această revizuire prea lungă și plictisitoare, ea a fost împărțită în două părți. Asigurați-vă că pentru al doilea picior, care, ca primul, va fi un amestec de ceea ce îmi place și nu-mi place de un dispozitiv pe care altfel l-aș fi iubit să-l păstrez pentru totdeauna.

Recomandat
Lasă Un Comentariu