Principal » general » Samsung Galaxy S2 versus Galaxy 3D

Samsung Galaxy S2 versus Galaxy 3D

general : Samsung Galaxy S2 versus Galaxy 3D

Galaxy 3D, o versiune 3D a smartphone-ului său de ultimă generație, Galaxy S II, a anunțat că Samsung a anunțat lansarea tehnologiei 3D Smartphone. Conform rapoartelor, Galaxy 3D se pregătește cu specificațiile tehnice similare ale modelului Galaxy S II, cu excepția factorului 3D. Samsung va lansa primul smartphone 3D în competiție cu smartphone-urile 3D, cum ar fi HTC EVO 3D și LG Optimus 3D (LG Thrill 4G în SUA).

Zvonurile care se răspândesc în blogurile tehnologice prevăd un smartphone 3D de ultimă generație de la Samsung. Dispozitivul va fi rulat pe un procesor Exynos cu două nuclee de 1.2GHz și va avea două camere de 8 megapixeli în panoul din spate pentru captură 3D. Similar cu Samsung Galaxy S II, versiunea sa 3D va avea un ecran LCD de 4, 3 inch 3D. Un televizor HD și câteva alte caracteristici multimedia sunt de așteptat să îmbogățească smartphone-ul 3D de la Samsung.

Galaxy S II v / s Galaxy 3D
După cum sa menționat mai sus, Galaxy 3D nu va fi altceva decât o versiune 3D a pieței Samsung de la Galaxy S II. Această companie sud-coreeană a lansat dual-core Galaxy S II în competiție cu iPhone-ul viitoare al Apple 5 și alte dispozitive Android cum ar fi HTC Sensation și Motorola ATRIX. Asa cum a asteptat analistii, Samsung Galaxy S II a devenit un hit masiv pe pietele globale. Compania a vândut mai mult de 5 milioane de unități de Galaxy S II în doar 85 de zile de la lansare. Telefonul smartphone este încă de a lovi magazinele din SUA.

Galaxy S II a fost remarcabil pentru caracterul său subțire. Cu o dimensiune de 125.3 x 66.1 x 8.5mm, dispozitivul este cunoscut ca unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri existente pe piață. Ecranul tactil de 4, 3 inch cu tehnologia Super AMOLED plus și geamul solid Gorilla este o altă caracteristică a dispozitivului care rulează pe Android 2.3 Gingerbread. Galaxy S II are o cameră de 8.1 megapixeli pe panoul din spate și o cameră de 2 megapixeli pe panoul frontal.

De asemenea, citiți: Indiferent de sistemul dvs. preferat de telefonie mobilă, MobilityNigeria v-ați acoperit

Ca pe zvonuri, Samsung Galaxy 3D este de așteptat să vină cu aceleași caracteristici tehnice, cu excepția camerelor duale de 8 megapixeli pentru captură 3D. Desigur, deoarece este un dispozitiv 3D, ar putea exista unele caracteristici suplimentare, cum ar fi un procesor îmbunătățit, care să îl transforme într-un dispozitiv competitiv în piața înfloritoare a smartphone-urilor 3D.

Opțiuni Galaxy 3D
Din moment ce Samsung Galaxy S II a devenit până acum un hit pe piață, există o mare posibilitate pentru succesul Galaxy 3D care se află sub aceeași marcă. Într-un moment în care tehnologia 3D se răspândește pe telefoanele inteligente de la televizoare și monitoare, este posibil să existe un număr mare de clienți care vor avea interes față de un telefon 3D de la Samsung, nu de LG, HTC și alții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu