Principal » general » Samsung Galaxy Nota II de viață a bateriei Entices Me!

Samsung Galaxy Nota II de viață a bateriei Entices Me!

general : Samsung Galaxy Nota II de viață a bateriei Entices Me!

Nu este o veste că sunt un fraier pentru mai multe lucruri pe telefonul mobil. Una dintre ele este o viață excepțională a bateriei. Chiar nu-mi place să suport un telefon și să mă conectez la fiecare trei sau patru ore. Sunt o persoană mobilă. Asta înseamnă că aș prefera să am mobilul în mână decât să stau la biroul meu cu un PC sau să-mi port netbook-ul. Acest lucru face ca bateriile de lungă durată să fie importante pentru mine. De aceea sunt îndrăgostit de RAZR MAXX de la Motorola.

Galaxy Note II este un dispozitiv impresionant: un ecran de 5, 5 ", un stylus superb, o camera de 8 megapixeli si un Quad-core de 1, 6 GHz, toate netezite pe Android Jelly Bean. Acum aruncați o baterie de 3100 mAh (bateria RAZR MAXX este de 3300 mAh) și rezultatele impresionante din testele bateriei GSM Arena și vreau unul. Vorbesc despre aproape 17 ore de vorbire, 9 ore de navigare pe Internet și 11 ore de redare video. Pot să părăsesc acasă într-o încărcătură completă și să nu-mi fac griji pentru că bateria moare pe mine înainte de sfârșitul zilei.

Despre asta vorbesc! Rezultatele testului au pus Galaxy Nota II pe locul doi după RAZR MAXX în ceea ce privește managementul puterii. Ei bine, dacă pierzi aurul, argintul nu poate fi atât de rău.

Pe langa durata de viata a bateriei, va fi frumos sa incerci una dintre aceste stiluri de noua generatie. Întotdeauna mi-a plăcut să folosesc un stilou. Ultimul meu mobil cu stilou a fost HTC Touch Pro2 înapoi în 2010.

Deoarece nu am reușit să-mi pun mâna pe un Motorola RAZR MAXX, permiteți-mi să văd care dintre partenerii noștri pot să mă răsucesc pentru a face o unitate din galaxia Nota II disponibilă pentru mine. PS: Nu spune nimănui asta, dar nu am de gând să-l întorc odată ce mi-a venit mâna! Shhhhh .

Credit de imagine : GSMArena.com

De asemenea, citiți: Business 101: Fiecare afacere începe să facă o pierdere
Recomandat
Lasă Un Comentariu