Principal » general » Samsung Galaxy Nota II este de asemenea vizitând MOBILITATEA

Samsung Galaxy Nota II este de asemenea vizitând MOBILITATEA

general : Samsung Galaxy Nota II este de asemenea vizitând MOBILITATEA

Nu este august, dar se pare că este o perioadă greu de vizitat la blogul tau mobil preferat, MOBILITY. Cu câteva săptămâni în urmă, Lumia 610 a scăpat și deja se pregătește să plece. Săptămâna trecută, noua fereastră de telefon Windows 8 a scăzut și ea, iar acum suntem ogling și salivă peste tot. A venit mult timp, dar Samsung Galaxy Nota II este deja în tranzit și ne-a îndreptat și drumul.

Eu sunt un fan al stiloului pe mobil, având un patrimoniu de dispozitive superbe pe bază de stylus cum ar fi Ericsson R380s, Motorola "Accompli" 008, Sony Ericsson P800, Palm Treo 700P, Sony Ericsson P990i, Sony Ericsson P1i, HTC Titan / Sprint Mogul, Samsung i780, Samsung i780, Sony Ericsson Xperia X1 și HTC Touch Pro2. Iulie 2010 a fost ultima oară când am folosit sau revizuit un smartphone cu un stylus. Uau! Asta este acum mai bine de 92 de ani. A trecut mult timp. Este stiloul înapoi pentru totdeauna? Probabil deja știți ce cred că este răspunsul la această întrebare.

Ca de obicei, vă rog să-mi puneți întrebările și cererile în legătură cu lucrurile pe care le-ar plăcea pentru mine să le arunc o privire în timpul meu cu Nota II.

Recomandat
Lasă Un Comentariu