Principal » general » Samsung Galaxy Nota 10.1 Recenzie: Un bătrân capabil capabil?

Samsung Galaxy Nota 10.1 Recenzie: Un bătrân capabil capabil?

general : Samsung Galaxy Nota 10.1 Recenzie: Un bătrân capabil capabil?

După fotografiile care au mai rămas de o lună, aici este revizuirea mea cu multă vreme a Nota Galaxy Nota 10.1. Stați înapoi, relaxați-vă și citiți, deoarece acesta va fi unul lung.

Specificații:

-Size: 262 x 180 x 8, 9 mm
- Greutate: 600g
-Display: 800 x 1280 pixeli, 10, 1 țoli (~ 149 ppi densitate pixel)
- Slot pentru carduri SIM: Da (GT N8000), nici unul pentru WiFi-ul GT N8003. Suport pentru apeluri telefonice, SMS și 2G / 3G internet mobil
-Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi direct, cu bandă dublă, hotspot Wi-Fi
-Port propriu Samsung pentru conexiunea de date și de încărcare.
-Memoria: 2 GB (RAM), 16 GB (ROM) + slot microSD (extensibil până la 64 GB)
-Procesor: Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9
-Baterie: baterie de litiu ionă încorporată de 7.000mAh
-Cameră: Cameră frontală: 1, 9 MP. Camera spate: cameră foto de 5MP
- Sistem de operare: Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich), upgradeable la v4.1.2 (Jelly Bean)
-TouchWiz UI suprapus software de Samsung

In cutie:
Cablu proprietar pentru încărcare și conexiuni de date
-USB pentru încărcare
-Earfon cu 2 mufe de înlocuire
-3 sfaturi suplimentare pentru SPen.

Iată o scurtă privire la Pro și Con pentru cei care nu pot citi recenzia completă.

Pro:

  1. Performanță rapidă, lipsită de lichid.
  2. Amintește integrarea și execuția SPen.
  3. Puternic Software Extras cu cel mai proeminent fiind Multi Window.
  4. Durată mare de viață a bateriei și gamă Wifi.

Contra:

  1. Sub display Par
  2. Nu este o selecție excelentă de aplicații optimizate Tablet.
  3. Camera teribilă
  4. Dimensiune ecran nemaiîntâlnit (Mai multe despre asta mai târziu)

Introducere:

Samsung Galaxy Nota 10.1 nu a fost un dispozitiv care ma captivat cand a fost anuntat si nici cand a fost lansat. Cred ca am fost atrasa de ea din cauza functiei SPen mai mult decat orice altceva si tot ce altceva este istorie. Înapoi când Nota 10.1 a fost anunțată, eram încă cu nota mea originală Galaxy și căutam să fac upgrade. Ecranul mare, SPen și faptul că aveam nevoie de el în școală mi-a făcut-o.

Samsung Galaxy Nota 10.1 este alimentat de un procesor Quad Core, împreună cu 2 rame de memorie RAM, astfel încât totul funcționează fără probleme. Cu ajutorul actualizării Android 4.1, Samsung a modificat și anumite lucruri pe nota 10.1, cea mai proeminentă fiind caracteristica Multi-Window, care acum este mult mai asemănătoare PC-ului.

Afişa:

Nota 10.1 are o rezoluție a ecranului de 1280 x 800 cu o valoare a pixelilor per inch (ppi) de 149, care este destul de scăzută pentru categoria ecranului. S-ar putea să nu fie un concurent direct la iPad 3/4, dar retina lor totting afișează outmatch și dezamăgit imediat ecran Samsung a pus pe nota 10.1

De asemenea, citiți: Specificațiile Nokia Lumia 730 Dual SIM

Venind din Nota Galaxy originală care avea un afișaj Super Amoled cu aceeași rezoluție ca Nota 10.1 trebuie să spun că am fost puțin dezamăgit. De cele mai multe ori, dacă arăt destul de mult, pot vedea pixelii individuali atunci când citesc un ebook de exemplu. Ideea mea de ce este așa este că Samsung nu putea să lipsească tehnologia digitizatorului Wacom într-un ecran mai bun, așa că au decis să vină cu ceea ce puteau.

Dacă ați utilizat sau utilizați un afișaj cu o rezoluție mai mare, atunci cu siguranță nu vă place afișajul de pe nota 10.1. Cranking-ul luminozității ajută uneori, dar nu întotdeauna și dacă sunteți un pixel peeper, atunci din păcate display-ul de pe Nota 10.1 nu va fi un lucru de bucurie pentru tine. Cu timpul vă veți obișnui cu ea, deși așa cum am și va deveni mai puțin o problemă.

Aplicațiile preinstalate:

Cel mai proeminent și pe scară largă software-ul preinstalat pe Notă 10.1 este S Notă pentru stylus-ul numit similar numit SPen care este livrat împreună cu dispozitivul. Permiteți-vă să luați note, desene și chiar are funcții avansate, cum ar fi formula și forma potrivi pentru oamenii de știință / studenți acolo. Un alt software excelent care este pre-instalat este Adobe Photoshop Touch, care este o ediție de tablete cu caracteristici ambalate a software-ului popular de manipulare a fotografiilor. Costă 9, 99 USD (N1571.73) în Magazin Google Play, deci este într-adevăr o adăugare extraordinară.

Și ultima aplicație pre-instalată de notă (destinată jocului) este Polaris Office, care oferă suport pentru pachetul Microsoft Office care constă din Office, Powerpoint și Excel. Acesta văd și editează hitchfree și cu suportul mare și suportul pentru mai multe ferestre este trimis de Dumnezeu în unele cazuri foarte critice când trebuie să editați / vizualizați documentele Office în mișcare.

Mass-media:

Samsung Galaxy Note 10.1 se ocupă cu ușurință de fișierele multimedia. Dispune de asemenea de difuzoare stereo pe partea frontală a dispozitivului, care o fac în stânga și la dreapta afișajului, astfel încât sunetul audio să fie pompat fără probleme. De asemenea, sunt prezentate în playerele Muzică și Video sunt suport pentru mai multe ferestre, împreună cu redarea pop-up în playerul video.

Joc de tip pop-up

Pentru cei care nu sunt familiarizați, redarea pop-up vă permite să afișați videoclipul într-un afișaj care poate fi redimensionat, pe care îl puteți muta în jurul ecranului în timp ce faceți altceva.

De asemenea, citiți: În cele din urmă! Dispozitivele VLC pentru Windows 10 sunt aici

Stocare și conectare:

Nota 10.1 are două configurații de bază, care sunt versiunile de 16GB și 32GB, după care puteți extinde spațiul de stocare chiar mai mult prin slotul microSD cu o memorie de până la 64GB. USB în mișcare este posibil și prin portul propriu Samsung, dar trebuie să-l cumpărați separat.

Performanţă:

Echipat cu 2 gauri de memorie RAM și un procesor quad core, Samsung Galaxy Note este practic lipsit de amploare. Comutarea între aplicațiile deschise și accesarea ecranului inițial care arată un element de întârziere este inexistentă în Nota 10.1.

Operațiile cu mai multe ferestre sunt netede, la fel ca și performanța browserului care se realizează fără probleme. Păcat că flash nu este acceptat pe Android Jellybean deși, dar puteți instala fișierul APK de la Adobe.

Durata de viata a bateriei:

Așa cum este indicat de bateria de 7000mAH, Samsung Galaxy Note 10.1 este o baterie performantă foarte bună. Poate dura mai mult de două zile pe o utilizare medie și o săptămână la utilizare redusă. La utilizarea intensă va funcționa încă o zi și jumătate înainte de a avertiza bateria. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Nota 10.1 este un performer minunat.

SPEN, Multi-Window și caracteristici Extra

Ca și în cazul celorlalți membri ai familiei Notă, Samsung Galaxy Note 10.1 prezintă caracteristica S Pen. Un Stylus care este, de asemenea, caracteristică ambalată atât pe partea software, cât și pe partea hardware. Unele caracteristici includ respingerea palmelor, sensibilitatea la presiune, gesturi și chiar un SDK, astfel încât dezvoltatorii să poată integra funcționalitatea în cazul în care SPenul în aplicațiile lor.

Fereastră multiplă cu galeria și playerul video

Fereastra Multi-Window, cum ar fi numele implică vă permite să rulați anumite aplicații, fie unul lângă altul Windows stil sau plutitoare pe partea de sus a ceea ce aveți deschis. În forma sa originală a fost cu siguranță un pic dificil în implementare, dar cu actualizarea Android Jellybean este mult mai ușor să comutați între aplicații. Un alt lucru de observat este faptul că aplicațiile care suportă ferestrele multi-windows sunt în creștere zi de zi, spre deosebire de când a fost lansat pentru prima dată și a fost doar câteva aplicații Samsung și Google care au fost suportate.

O caracteristică suplimentară extraordinară este senzorul infraroșu pe care nota 10.1 le împachetează. Cu aceasta, puteți controla televizoarele, inclusiv cele vechi și noi. O caracteristică interesantă în opinia mea.


Ce imi place:

Îmi place mai mult caracterul multi-fereastră, este un economizor de viață în timpul orelor de curs pentru mine când deschid un browser web într-o singură fereastră în timp ce scriu în cealaltă fereastră. Jocuri și aplicații sunt rapide în deschidere și închidere, încât uneori se simt ireale. Pentru utilizatorul care solicită mult Nota 10.1 ar trebui să vă acopere.

De asemenea, citiți: Este Bluetooth Pair Fast for Android la revedere la perechi de probleme?

Ceea ce urăsc:

Ecranul este despre singurul lucru pe care îl urăsc despre Notă 10.1, Poate că am venit din utilizarea unui dispozitiv cu un afișaj mai bun, dar Samsung ar fi trebuit să îmbunătățească ecranul. Nu mai este o problemă pentru mine, dar din când în când îmi doresc să fie mai mult. Gândesc la cea de-a doua generație a dispozitivului, Samsung probabil va rezolva acest lucru.

O altă problemă pe care o am este raportul de aspect care este perfect pentru filme, dar când vine vorba de citirea revistelor și a cărților electronice, lasă barele negre atât pe partea superioară, cât și pe cea inferioară. Nu este o problemă pentru majoritatea, dar totuși mă înnebunește din când în când.

Concluzie:

Samsung Galaxy Note 10.1 este un cal de putere care nu reușește să livreze când este însărcinat. O alegere excelentă pentru oamenii de tip productiv care doresc să facă mai multe lucruri simultan, iar adăugarea de S Pen doar îndulcește întreaga afacere. Un dezavantaj este afișarea, dar cu timpul care nu ar trebui să fie o problemă.

Toate acestea reprezintă o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un comprimat care poate multitasc puternic, să ia note și să joace jocuri foarte grele. Este foarte recomandat de mine, care aproape a primit un iPad. Până acum, atât de bine nu ma dezamăgit, cu cea mai recentă actualizare a lui Jellybean Samsung, de asemenea, a stabilit câteva probleme pe care le-am avut cu ea când a rulat Ice Cream Sandwich.

Dacă sunteți în căutarea pentru o alternativă la faimosul iPad care poate gestiona o mulțime de sarcini foarte bine cu suportul Stylus, atunci Samsung Galaxy Nota 10.1 este pentru tine. Împărtășește-ți întrebările despre dispozitiv în comentariile de mai jos și îți promit să răspund la fiecare dintre ele. Noroc!

Recomandat
Lasă Un Comentariu