Principal » comentarii » Samsung Galaxy Gio S5660 opinie

Samsung Galaxy Gio S5660 opinie

comentarii : Samsung Galaxy Gio S5660 opinie


Galaxia Samsung de telefoane mobile Android a fost un succes runaway pe piață la nivel global. De fapt, zicala "Există o Galaxie pentru toată lumea" devine obișnuită. Asta pentru că, într-adevăr, există o Galaxie pentru toată lumea.

Samsung Galaxy Gio este o ofertă intermediară care rulează Android 2.3 (Gingerbread). Ecranul este de 3, 2 inch și există o cameră de 3, 5 megapixeli aruncate în măsură bună.

Unitatea mea a fost preinstalată cu Android 2.2 (Froyo), dar după conectarea la un PC care rulează software-ul Samsung Kies, am fost anunțat despre un upgrade disponibil la Android 2.3.3. Această versiune pare să fie cea mai recentă versiune disponibilă pentru Gio. Unele alte dispozitive au 2.3.5. Dar nu sunt sigur nici un avantaj imens al celor din urma asupra celor dintâi.

Capacitățile și punctele slabe ale sistemului de operare Android sunt bine cunoscute - standard Android Gmail, e-mail, web și WiFi, printre altele - deci nu voi intra în aceste detalii aici.

Întrebarea este, cât de bine satisface Gio nevoile segmentului căruia i se adresează?

În general, o face bine. Redarea audio este puternică - mult mai puternică decât ceea ce aruncă N9 (ceea ce nu spune prea mult, deoarece redarea audio a lui N9 nu este destul de tare). Dar veți obține comparația.

Redarea video este destul de limitată: niciunul dintre fișierele XviD, AVI și MPG pe care le-am încercat pe ea nu a fost redat. MP4 a jucat fără probleme.

Am avut probleme tastând pe afișajul de 3, 2 inch. Indiferent dacă acest lucru se datorează faptului că afișajul nu este atât de receptiv sau datorită aspectului tastaturii QWERTY de pe ecran, nu sunt sigur. Cu toate acestea, am scris mai confortabil pe afișaje mai mici.

De asemenea, citiți: Fire Burning Bright: Innjoo Fire Review


Camera de 3, 2 megapixeli este una dintre cele mai bune acolo și are funcționalitate de autofocalizare. Fără blitz, uitați să fotografiați în situații de lumină scăzută.

Galaxy Gio este un alt smartphone Android care nu iese în evidență în mod special - și nu are menirea să iasă în evidență. Este unul dintre dispozitivele pe care le cumperi când nu ai bani, pentru a se distra pe dispozitivele Galaxy mai mari.

Obțineți cea mai mare parte a funcționalității la un cost mult mai mic. În plus, Gio costă doar aproximativ N35, 000 pe piață. Aceasta este o afacere bună.

Recomandat
Lasă Un Comentariu