Principal » general » Samsung D780 Telefon Dual SIM

Samsung D780 Telefon Dual SIM

general : Samsung D780 Telefon Dual SIM

Aici, în Nigeria, destul de mulți oameni dețin și utilizează mai mult de o SIM și din rețele diferite. Dacă sunteți o astfel de persoană și ați prefera să transportați doar un singur telefon, Samsung a primit ceva până la alee.

Punctul culminant al Samsung D780 este că vă permite să utilizați două (2) cartele SIM din două rețele diferite - și cu ambele linii active în același timp.

Imaginea din stânga arată ecranul în așteptare cu indicatori de rețea și nume pentru Zain (Celtel) și Etisalat. Faceți clic pe miniatură pentru o imagine mai mare. Puteți să trimiteți și să primiți SMS pe ambele linii, să plasați și să primiți apeluri pe ambele linii și să navigați pe internet - de această dată pe oricare dintre liniile pe care le selectați ca linia principală. Linia secundară nu poate fi utilizată pentru accesul la internet.

Samsung a implementat bine funcționalitatea dual-SIM. Am încercat-o cu o linie de la Zain și una de la Etisalat. Apelurile și SMS-urile s-au trezit bine pentru ambele, și da, navigarea pe internet a funcționat bine prin Zain GPRS (Zain a fost stabilit ca linie primară).

Alte puncte bune includ ecranul mare și luminos și tastatura confortabilă.

Punctele slabe ale telefonului includ interfețele sale mediocre de muzică și video player și browserul OpenWave. A fost o lungă perioadă de timp când am fugit într-un browser OpenWave de pe un dispozitiv mobil în ultimii ani. Funcționează bine pentru site-uri mobile, cum ar fi MobiNaija.com, wap.Yahoo.co.uk și Alireta.com. Dar dacă arunci ceva dincolo de site-uri simple la ea, vă puteți aștepta la o experiență dureroasă de navigare.

De asemenea, citiți: Facebook merge împotriva Periscope cu Live Video

Conectivitatea la rețea este de asemenea limitată la GPRS și EDGE. 3G ar fi fost mult mai plăcută, dar având în vedere că rețelele EDGE moderne pot să se potrivească cu viteze 3G, poate că este foarte puțin de dorit.

Specificații rapide

Dimensiune și greutate: 115 x 49, 6 x 15, 7 mm. 108, 5 gm
Afișaj: afișaj TFT. 256 000 de culori. 240 x 320 pixeli
Date: GPRS, EDGE
Cameră foto: 2 MP, fără bliț, 1600 × 1200 pixeli. Înregistrare video
Memorie: 32 mb + slot microSD (nici unul în cutia de vânzare cu amănuntul)
Conectivitate: USB. Bluetooth
Mesaje: SMS, MMS, EMail
Altele: Dual SIM

MobiNaija Evaluare: 4/5

Recomandat
Lasă Un Comentariu