Principal » general » Samsung lansează Zain Mobile Internet Service cu telefoane Omnia

Samsung lansează Zain Mobile Internet Service cu telefoane Omnia

general : Samsung lansează Zain Mobile Internet Service cu telefoane Omnia

Navigând în ediția de luni a zilei de 18 ianuarie 2010 a The Punch, am dat peste acest anunț promo pentru Samsung OMNIAlite B7300 și Samsung OMNIApro B7320.

Samsung Introducând enLITEn: Un serviciu unic de servicii pentru pachete de internet în Nigeria

Cumpărați telefonul Samsung OMNIAlite B7300 sau Samsung OMNIApro B7320 și beneficiați de acces gratuit la internet de 12 luni pe planul Zain Lite cu o viteză de 1.2 GB și o valabilitate de 360 ​​de zile.

Obțineți Samsung OMNIApro B7320 (prezentat mai jos) pentru N49, 999.00

Sau obțineți Samsung OMNIAlite B7300 (prezentat mai jos) pentru N59, 999.00.

Această ofertă este disponibilă la toate magazinele Zain și la anumite magazine de distribuție Samsung la nivel național.

Vizualizarea mea a promoției
Nu am fost niciodată un fan al cumpărării telefoanelor mobile care sunt legate de operatorii de telefonie mobilă. Ultima mea experiență de la CarPhoneWareHouse din septembrie 2007 mi-a lăsat un telefon care a fost blocat în rețea, a lipsit câteva accesorii din pachet (tactici de reducere a costurilor, mai târziu mi sa spus) și a trebuit să o înlocuiască o singură dată, deoarece a fost defect și apoi telefonul a decis să-mi dea probleme cu rețelele nigerian, în ciuda faptului că au aceeași frecvență.

Ca un skate ieftin și unul care este întotdeauna paranoic de a fi smulgat, trebuie să spun că acest promo este un JOKE deoarece obținerea telefonului Samsung OMNIApro B7320 de la un distribuitor Samsung de încredere vă va readuce la N36, 500, care este în mod clar mai mic decât N13, 500 decât prețul de ofertă al lui Zain!

Acest post trecut arată dovezi că: Samsung B7320 smartphone de vânzare.

Este ca și cum ați plăti N13, 500 pentru serviciul de internet de 1.2 GB de date și o valabilitate de 360 ​​de zile, care sa dovedit a fi nesigură în majoritatea trimestrelor.

De asemenea, citiți: Blackview BV7000 4G este robust și impermeabil

Doar cele două cenți ale mele. Pentru toate părțile interesate, vizitați cele mai apropiate magazine Zain. Ca întotdeauna GSM Arena are specificațiile complete pentru Samsung OMNIAlite B7300 și Samsung OMNIApro B7320.

Puteți citi, de asemenea, o revizuire MobilityNigeria a unuia dintre aceste telefoane Samsung B7320 OmniaPRO revizuire - Efficient Workhorse.

Recomandat
Lasă Un Comentariu