Principal » comentarii » Samsung B7320 OmniaPRO revizuire - motor de lucru eficient

Samsung B7320 OmniaPRO revizuire - motor de lucru eficient

comentarii : Samsung B7320 OmniaPRO revizuire - motor de lucru eficient

Introducere
Am petrecut câteva săptămâni cu Samsung B7320 OmniaPRO. Nu este de zi cu zi faptul că se rulează într-un dispozitiv Windows Mobile care costă sub N50, 000. Ceea ce este și mai izbitoare este faptul că dispozitivul în cauză împachetează un pumn cu unele dintre cele mai noi caracteristici ale pieței.

Cel mai aproape am ajuns la acest lucru a fost Samsung i780, un alt QWERTY candybar ruleaza pe Windows Mobile. I780 are acum aproximativ doi ani, dar încă destul de în joc.

Caracteristici cheie Samsung B7320 OmniaPRO

 • Sistem de operare: Microsoft Windows Mobile 6.1 Standard [poate fi actualizat la 6.5]
 • Dimensiune și greutate: 111, 8 x 59, 6 x 12, 6 mm. 110 gm
 • Afișaj: 65 000 de culori. 320 x 240 pixeli, 2, 4 inci
 • Procesor: Procesor Qualcomm MSM 7201A de 528 MHz
 • Date: GPRS, EDGE, 3G, HSDPA (3, 6 Mbps)
 • Aparat foto: 3, 2 MP, 2048 × 1536 pixeli, autofocalizare
 • Memorie: Slot microSD de 100mb + (fără card în cutie de vânzare cu amănuntul)
 • Conectivitate: USB. Bluetooth
 • Introducerea textului: tastatura QWERTY
 • Mesagerie: SMS, MMS, EMail, mesagerie instant
 • Web Browser: Pocket Internet Explorer
 • Capacitate ridicată Li-Ion de 1480 mAh
 • Wifi
 • Apel video cu cameră video VGA secundară secundară
 • Vizualizarea și editarea documentelor de birou
 • Vizualizator PDF
 • Modem încorporat (partajare internet)

Puncte forte

 • Durată de viață foarte bună a bateriei
 • Difuzor foarte bun
 • Utilizare cu o singură mână și interfață
 • Tastatură QWERTY foarte funcțională cu comenzi rapide presetate și personalizabile
 • Afișaj bun

Puncte slabe

 • Versiune mai veche a browserului de internet de buzunar
 • Fără blitz cu camera de 3, 2 megapixeli
 • slot pentru carduri microSD sub capacul bateriei

Sistemul de operare și interfața cu utilizatorul
Interfața de utilizator Windows Mobile cu interfață deschisă poate fi datată atunci când vine vorba despre dispozitivele cu ecran tactil, de exemplu dispozitivele care rulează Windows Mobile Professional. Dar modelul B7320 rulează Windows Mobile Standard, care este versiunea WinMo pentru dispozitive non-touch.

Este o surpriză plăcută că Windows Mobile pe non-touch funcționează foarte bine și logic. Nu este prea puțin vina aici, și venind de la noi, asta spune ceva.

Deci, în timp ce WinMo are nevoie să actualizeze interfața cu utilizatorul pentru dispozitive touch (WinMo Professional), orice actualizare transmisă la WinMo Standard este doar un bonus.

De asemenea, citiți: Recenzie video: Infinix Zero 4 Plus

Factor de formă și afișare
B7320 este un dispozitiv candybar. Este suficient de subțire pentru utilizarea cu o singură mână, care se potrivește cu WinMo Standard. Dispozitivul este foarte ușor, dar se simte bine în mână.

Afișajul este de 2, 4 inci, poate că nu este la fel de mare ca unii ar dori (un pic de tweeny mai mare decât ecranul noului Nokia E72, de exemplu), dar este clar și clar. Există până la 5 niveluri de luminozitate care pot fi setate și telefonul are și un senzor pentru reglarea automată a luminozității.

Samsung a implementat mai multe opțiuni pentru ecranul de start.
În toate acestea există peste 8 layouts de ecran. Favoritul nostru este WizPro (care pare a fi o adaptare a celebrului interfata TouchWiz acasa). Acest lucru vă oferă acces rapid la notificări, 8 persoane de contact preferate, muzică și video, album foto și o listă cu 8 comenzi rapide pentru aplicații.

Navigare și introducere de text
Așa cum am spus mai devreme, B7320 rulează WinMo Standard, care este optimizat pentru smartphone-uri fără atingere, deci navigația este în întregime prin chei fizice. Navigarea este în mare parte logică și stresantă.

Navigarea se face prin intermediul unui buton D-pad central și al tastelor soft de pe ecran.

Este prima dată când ne jucăm cu un dispozitiv WM Standard și folosirea lui a fost plăcută.

Introducerea textului se face printr-o tastatură QWERTY foarte bine pusă la dispoziție, care are propriile sale caracteristici, pe lângă modelele Nokia E71, E63 și o serie de dispozitive Blackberry.

În plus, tastatura are butoane dedicate pentru apelarea Pocket Internet Explorer, Mesaje, Simboluri, Contacte și Aparat foto. În plus, puteți specifica alte comenzi rapide utilizând o combinație a butonului "Alt" și alta. De exemplu, avem setarea "Alt + B" pentru a porni / opri bluetooth. Tastatura este pur și simplu o bucurie de folosit.

Există un buton de acasă dedicat care readuce afișajul pe ecranul inițial. O apăsare lungă pe același buton solicită managerul de activități. Aceasta afișează o listă cu toate programele în derulare și puteți comuta la oricare dintre acestea. De asemenea, puteți închide unul sau toate dintre ele.

De asemenea, citiți: Revizuirea Marshmallow a lui Infinix Hot 2 (Android One)

Internet
Samsung B7320 vine cu un browser web preinstalat. Din păcate, este Internet Explorer de buzunar. Asta înseamnă că acest telefon are unul dintre cele mai mici browsere de pe planetă.

Acest lucru nu este necessilly badly news.It funcționează bine, încărcarea atât site-uri mobile și desktop format. Dar accesarea serviciilor avansate de web duce la frustrare. Prin avansat, ne referim la încercarea de a vă conecta la Cpanel pentru a vă administra contul de gazduire web sau pentru a încărca pagini flash.

Unele alte servicii avansate nu funcționează. Am reușit să ne conectăm la contul nostru de internet bancar fără probleme.

Serviciile de Internet banking peste securitatea de 256 de biți funcționează fără probleme

Alte limitări ale PIE includ nu pot deschide mai multe ferestre (tab-uri), mai puțin decât o bună redare a paginilor și aproape întotdeauna trebuie să derulați lateral pe anumite pagini Web.

Desigur, puteți instala și utiliza întotdeauna Opera Mini, Skyfire, UCweb sau Iris (dacă aveți încă o copie). Toate acestea sunt disponibile pentru browsere terțe părți pentru platforma standard WinMo.

E-mail
Clientul de e-mail este tariful standard WinMo și funcționează bine. Clientul de mail acceptă atât POP3, cât și IMAP. Configurarea Gmail sau poșta electronică regulată funcționează bine și fără probleme, deci nu există surprize aici.

Organizator și funcții Office
B7320 vine cu un vizualizator și editor de documente Office, astfel încât să puteți transporta și să vă administrați documentele cu dvs. în mișcare.

Multimedia
Telefonul are o cameră de 3, 2 megapixeli, care face o treabă bună, dar este împiedicată de lipsa blitz-ului.

Media player standard este încorporat pentru redarea audio și video. Ambele funcționează bine. Deși nu este cel mai bun player media din lumea smartphone-urilor, reproducerea foarte puternică a sunetului B7320 face să asculte piese și să vizioneze videoclipurile o bucurie.

Toată lumea știe ... John Legend pe media player. Album art funcționează bine.

În plus, piesele muzicale de pe computerul dvs. pot fi setate să se sincronizeze automat cu telefonul după conectare.

De asemenea, citiți: Hands on Review: Lenovo A5000
Vizionând o ediție a Afișării telefoanelor în modul ecran complet

Durata de viata a bateriei
Un aspect foarte important în alegerea unui smartphone este durata de viață a bateriei. Aici, B7320 ne surprinde plăcut. Bateria durează aproximativ 48 de ore cu recuperarea consecventă a e-mail-urilor printr-o conexiune 3G, navigare pe Internet, utilizarea camerei, SMS și apeluri vocale, printre altele.

Pentru a rezuma, bateria durează pur și simplu. Acesta este un smartphone pe care nu va trebui să vă faceți griji cu privire la viața bateriei cu.

Personalizare
Desigur, fiind Windows Mobile, este posibil să personalizați în continuare B7320 la cerințele dvs., instalând aplicații de la terțe părți. Este important de menționat că unele aplicații dezvoltate pentru WM Professional nu vor funcționa pe aceasta. Cu toate acestea, există o mulțime de aplicații standard WM acolo.

Pentru început, acum puteți descărca și instala Windows MarketPlace. Apoi, puteți folosi acest lucru pentru a vâna alte aplicații și / sau jocuri pe care le doriți.

De asemenea, am descărcat și instalat aplicația Windows MyPhone și funcționează bine pentru copierea de rezervă și sincronizarea fișierelor de pe dispozitiv.

Sincronizarea contactelor, a articolelor de calendar și a fișierelor prin Microsoft MyPhone

Concluzie
B7320 este o surpriză plăcută. Samsung a făcut o treabă excelentă în acest sens, la fel ca în cazul modelului i780. Modelul B7320 se comportă mai bine cu o durată de viață excelentă a bateriei și noi ecrane homescreen, o reproducere excelentă a sunetului, precum și un preț.

În plus, Samsung este pregătit să lanseze o actualizare WM 6.5 pentru modelul B7320. Aceasta va oferi o versiune mult mai bună și mai actualizată a Pocket Internet Explorer, precum și MyPhone și MarketPlace încorporate. Ne așteaptă cu nerăbdare acest upgrade.

Verdictul nostru: acest telefon roci pe un 4 pe o scară de 5!

B7320 este ceva de o surpriză plăcută. Este bun pentru bani și livrează bunurile.
Recomandat
Lasă Un Comentariu