Principal » general » Samsung anunță Nota Galaxy 2

Samsung anunță Nota Galaxy 2

general : Samsung anunță Nota Galaxy 2


Ieri, la expoziția internațională de radio Berlin (IFA 2012), Samsung a anunțat actualizarea Nota Galaxy. Nota Galaxy Nota 2, cum ar fi predecesorul său, se află în gama Phablet cu dimensiunea ecranului la o gigantică de 5, 5 inci, de la 5, 3 pe nota inițială. Este nevoie de o forma supradimensionata a unui Galaxy SIII, totodata si mai lunga si mai subtire decat predecesorul sau, in timp ce foloseste acelasi sasiu, chiar daca are un cadru mai subtire.

De asemenea, bateria a fost lovită de acumulatorul deja mare de 2.500mAH până la un imens 3, 100mAH, care este cu siguranță o îmbunătățire. Un alt lucru pe care trebuie să-l rețineți (cu intenția de a pune în aplicare) este acela că este livrat cu cea mai recentă versiune de Android; Jeleuri. Alte caracteristici remarcabile includ:

  • 5, 5 țoli
  • Afișaj HD AMOLED de 1280 x 720 HD
  • 9, 4 mm grosime
  • 2 GB de memorie RAM
  • procesor Quad-core Exynos tactat la 1.6GHz
  • SPen mai lung și mai gros cu vârf de cauciuc.
  • NFC (Comunicare Near Field)

Acesta este un upgrade uriaș, având în vedere faptul că, în afară de hardware, Samsung aruncă și unele funcții software precum Air view, care vă permite să vizualizați medii, cum ar fi imagini sau video, doar prin plasarea SPen peste acesta. O altă caracteristică este comenzile rapide care pot fi atribuite stiloului pentru a efectua anumite sarcini sau aplicații

O altă caracteristică pe care o găsesc inovatoare este că atunci când scoateți stiloul și îl țineți departe de telefon, o alertă va fi afișată pe ecran, permițându-vă să știți că stiloul este prea departe. Aceasta este cu siguranță o caracteristică binevenită pentru persoanele care se fac vinovate de a distruge lucruri mici, cum ar fi SPen. Acesta va fi disponibil la sfârșitul anului / Q4.

De asemenea, citiți: Microsoft lansează Birourile Mobile Apps gratuit pe iOS și Android

Ca un utilizator curent Galaxy Notă trebuie să spun că sunt încântat de caracteristicile Nota 2 și că o voi obține absolut atunci când devine disponibil. Ce crezi și vei primi unul?

Recomandat
Lasă Un Comentariu