Principal » general » Pentru a rădăcina sau a nu rădăcina?

Pentru a rădăcina sau a nu rădăcina?

general : Pentru a rădăcina sau a nu rădăcina?

Sunt pe cel de-al doilea dispozitiv Android. Samsung Galaxy S (SGS) a fost primul meu și dispozitivul meu curent este Samsung Galaxy Note.

Am scos SGS-ul meu cu mai multe ROM-uri personalizate decât îmi amintesc și atunci când Samsung a spus oficial că nu vor actualiza telefonul Ice Cream Sandwich (ICS), m-am îndreptat spre site-ul dezvoltatorilor XDA și am aprins aproximativ 12 variante de ICS pe ea pe o perioadă de timp.

Am primit recent Samsung Galaxy Note și a fost livrat cu Android 2.3.6 Gingerbread. Sunt atât de tentat să o răsucească și să-l intercepteze cu unul dintre mai multe ROM-uri personalizate pe care le-am urmărit.

Înrădăcinarea înseamnă obținerea unui acces super utilizator la telefonul dvs. Android. Acest lucru vă permite să faceți lucruri cum ar fi flash un firmware personalizat sau face unele lucruri pe care nu se poate face altfel.

Sunt într-o dilemă acum, dacă ar trebui să rădăcină și satisface curiozitatea mea geeky sau stick la statu quo-ul și bucurați-vă doar Touch UI până când Samsung actualizează oficial nota de Sandwich Ice Cream.

Oftat!

Recomandat
Lasă Un Comentariu