Principal » general » Romantic cu Apple iPad transformă Nightmare

Romantic cu Apple iPad transformă Nightmare

general : Romantic cu Apple iPad transformă Nightmare

IPad-ul poate fi cel mai important tablet pentru vânzări din lume, dar folosind unul se transformă progresiv într-un coșmar de utilizare. Voi descrie iPad-ul ca fata frumoasa pe care o vezi in sala scolii, te indragostesti, te vei casatori si vei afla ca gateste chestii groaznice, nu are maniere si in general incearca sa faca cum faci lucrurile.

Deci, care sunt privirile mele împotriva iPad-ului. Iată cele mai bine păstrate secrete ale iPad-ului:

1. Pai de multitasking Pseudo
Știți exercițiul lui Apple aici. Deplasați-vă de la o aplicație și este înghețată în fundal. Sună bine, cu excepția cazului în care faceți o mulțime de navigare pe Internet, ceea ce se întâmplă atunci când reveniți la o pagină de mai multe ori este că pagina este reîncărcată din nou.

Asta îmi costă timpul. Și mă costă datele de pe internet. De ce nu-mi pot îngheța paginile acolo și le-aș prezenta în mod simplu așa cum i-am lăsat? Oh, face asta Câteva ori. Consolare.

2. Apps Închiderea în fundal (și în prim plan)
Da; și credeți că a fost doar o problemă cu Symbian / Android? De ce revizuirile dispozitivelor iOS NICIODATĂ menționăm acest lucru?

Știi, aveți cinci aplicații care rulează. Doar cinci. Yahoo Messenger, Safari, Mail, TwitBird și Twitter. Ei bine, ați terminat pe TwitBird și vă întoarceți la Messenger, doar pentru a găsi repornirea și reîncărcarea. Nu a existat nicio notificare, nici o eroare "în afara memoriei", dar aplicația a fost închisă la fel.

O altă pierdere prețioasă de timp.

PS: Nokia E7 rulează cel puțin 8 aplicații - toate ACTIVE (nu sunt înghețate) - în fundal înainte de a începe să închidă ceva.

De asemenea, citiți: Glo Internet Modem acum N5, 000 ... mai multe date despre planurile pachetului

Și nu pot spune de câte ori scriu un articol cu ​​aplicația WordPress sau pe Safari, și chiar aplicația pe care o lucrez se închide exact așa.

3. Ocazional Laggy Performance
Cine a spus că acest lucru a fost rapid? În medie, da, iPad-ul funcționează bine (nu rapid, dar suficient de fin). Dar există acele momente când ați lovit o pictogramă pentru a lansa o aplicație și veți vedea decalajul. Procesorul pur și simplu se luptă în acele vremuri pentru a face lucrurile.

Comutarea între ferestrele de pe Safari foarte des înseamnă că trebuie să atingeți pictograma de ferestre de câteva ori înainte de a primi un răspuns. Da; e adevarat. Voi da un demo oricui nu are iPad si vrea sa vada singur. Un demo gratuit.

Am intrebat si un prieten care are si un iPad indiferent daca a experimentat acest lucru in timpul navigarii pe Internet. El a confirmat întârzierea și a spus că doar bate pictograma de ferestre o dată și WAITS pentru vizualizarea ferestrelor să vină. Grozav.

A fost bine să aflu că nu făceam asta. Începusem să cred că ceva trebuie să fie în neregulă cu mine, deoarece NU altceva altfel pare să menționeze aceste probleme de performanță.

Când comutați la o aplicație în care introduceți ceva, de ex. Messenger sau WordPress, foarte des chiar primele taste pe care le-ați lovit nu se înregistrează. Sau se înregistrează în mișcare lentă, în stil Matrix. Serios.

Doar pentru a fi sigur că nu fac lucrurile, am oprit acest articol pentru a lansa aplicația Twitter, și acolo a fost - aproximativ 3-4 secunde de gol pe ecran înainte de orice informații sunt încărcate pentru vizualizare. Sună ca ceva pe care dispozitivele care rulează procesoarele de 600 MHz pe un telefon mobil bine cunoscut sunt în mod regulat făcute de recenzori.

De asemenea, a citit: firma chineză, Baidu, investește în Uber

Totuși, acest copil ar trebui să ruleze un procesor de 1GHz. Vă rog.

Întrebarea de milioane de dolari este: De ce nimeni nu menționează aceste probleme? O da; toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decât altele.

Suspectii obisnuiti
Cum rămâne cu suspecții obișnuiți? Acestea sunt cunoștințe publice.

Transferul documentelor și al fișierelor non-media reprezintă o durere regală. Niciun mod USB de stocare în masă. Funcționalitate Bluetooth limitată. Limitează totul.

Coșmarul utilizabilității
Nelimitat interfață. O mulțime de bomboane. Performanță excelentă în unele zone. Dar, deoparte, iPad-ul este un coșmar de folosință pentru mine. Poate că iPad 2 cu un procesor dual-core are grijă de unele dintre aceste probleme. Dar cine știe? Nimeni nu a menționat aceste probleme pe iPad 1; de ce ar trebui să aibă cu a doua venire?

Mergand inainte
Mergând mai departe, am avut destul de iPad. Sunt din ce în ce mai frustrat de asta. Înseamnă că este un dispozitiv teribil? Nu; doar una extrem de frustrant, supra-imbogatit, pret prea avantajos.

Mă bucur că am șansa să folosesc una. Este treaba mea să revizuiesc dispozitivele. Acum, trebuie să găsesc pe cineva să-mi cumpere. Și nu sunt sigur că l-aș recomanda oricui, alături de fanii Apple, care oricum nu se vor bucura de altceva.

Mă voi întoarce la un netbook în jurul valorii de? Poate. Sau poate că mi-am găsit o altă tabletă pentru a încerca o vreme.

Am auzit că dispozitivul HP TouchPad care rulează WebOS este uimitor. Dacă ajunge la aceste părți, mă voi uita și în această direcție.

BlackBerry PlayBook nu pare încă pregătită de lucru, deși joacă frumos. Aceste caracteristici lipsă .... tsk, tsk, tsk.

De asemenea, citiți: Spider-Man Unlimited pe Windows Phone este minunat!

Oricare dintre tabletele Android? Poate că fila 10.1 va salva ziua.

Dacă nu găsesc un cumpărător pentru iPad, sunt blocat. Pot să trăiesc cu reticență și cu răbdare, dar dacă vreți să intrați în mine încercând să-mi rup părul, știți de ce deja.

Înainte ca iFans să meargă în turbo-mode, du-te să citiți articolul meu mai devreme despre ceea ce a petrecut câteva săptămâni cu iPad ca un înlocuitor netbook a fost ca. Am lăudat jucăria draga ta.

Dar mă îndoiesc dacă asta va face orice diferență, așa că aduceți-o! Tata are numărul tău!

Între timp, tuturor celorlalți le spun: Nu credeți hype-ul. Doar asta - hype.

Recomandat
Lasă Un Comentariu