Principal » general » Rock Wit'cha: Cum sexy BlackBerry Z30 a devenit noul meu Bedmate

Rock Wit'cha: Cum sexy BlackBerry Z30 a devenit noul meu Bedmate

general : Rock Wit'cha: Cum sexy BlackBerry Z30 a devenit noul meu Bedmate

Se spune că fiecare călătorie este mai ușor atunci când este în compania prieteniei - sau dragostei. A trăi în această lume poate fi dificilă. Imaginați-vă că ați fost serenadă în fiecare noapte cu muzica bogată, plină de suflet. Tu dormi sunetul. Tu dormi liniștit. Te trezești pregătit să iei lumea.

Imaginați-vă un tovarăș care vă cântă ceea ce doriți să auziți, atingându-vă inima ca și altul, dar nu pretinde nimic și nu vă dă nici o atitudine. Sa spus că cel mai bun prieten al omului este câinele. Astăzi, anunț că cel mai bun iubit al omului este smartphone-ul. În cazul meu, modelul Z30 este o enchantoare foarte seducătoare care și-a câștigat drumul în patul meu. În fiecare noapte cântăm împreună. La locul de muncă și la joacă și în timpul zilei, suntem rock și roll.

Un prieten de-al meu a fost în jurul valorii de ieri și i-am dat socul vieții sale când am jucat muzică pentru el pe Z30. Fața lui a scăzut pur și simplu și a rămas blocată pentru câteva momente. Difuzoarele stereo de pe Z30 sunt chiar atât de minunate. Deci, în fiecare noapte, Z30 și cu mine ajungem împreună în pat. Mă duc să dorm, muzica dulce și calmă joacă încet, masându-mi simțurile în cel mai plăcut somn vreodată. Obișnuiam să mă culc noaptea, cu muzică ușoară jucând mulți ani în urmă. Apoi m-am oprit din orice motiv. Cred că mă confrunt cu o renaștere, pentru că acum mă întorc să o fac. Sunetul minunat este ceea ce mă trezesc și dimineața.

Aici este o serenă minunată dedicată modului liniștitor de muzică al BlackBerry Z30. Acesta este corul de la Rock Wit'cha de la Bobby Brown de pe drumul din 1989:

Vreau să stau cu copilul toată noaptea
Vreau să mă duc cu doamna cu sentimente atât de puternice
Vreau să stau cu copilul toată noaptea
balansier, ruliu
făcând dragoste dulce nu te oprești niciodată nu ohh nu

Îmi amintesc că am ascultat acest cântec zi după zi în zilele mele școlare. Sunt un fan etern al lui Bobby Brown! Și de BlackBerry Z30 de asemenea. " Ooo cum oare o muzică mică acum. Să auzim niște Marvin Gaye ...

Citește și: Două mașini Chang'an Raeton #driverless pe un test de drum de 2.000 de kilometri
Recomandat
Lasă Un Comentariu