Principal » general » Creșterea și înălțarea Etisalat Nigeria

Creșterea și înălțarea Etisalat Nigeria

general : Creșterea și înălțarea Etisalat Nigeria

Operațiunile de telefonie GSM au decolat în Nigeria în 2001, cu MTN și ECONET Wireless (acum Airtel), care o scot din linia de decolare. Glo sa alăturat celei mai slabe în 2003, iar la opt ani de la începerea operațiunilor GSM, Etisalat sa alăturat echipei în 2009.

S-ar crede că un astfel de început uriaș, pe care concurența l-ar avea, ar fi un dezavantaj teribil pentru noul participant, însă, în opinia mea, Etisalat a transformat cu succes situația în avantajul propriu. Deși nu există o rețea perfectă în țară (sau oriunde altundeva), nu putem decât să ne mirăm progresul realizat de Etisalat în ceea ce privește acoperirea, calitatea și calitatea serviciilor de date.

Cele mai recente date despre abonați (aprilie 2014) din NCC vorbesc despre volume. Aruncați o privire la locul în care se află cele patru mari telecomenzi:

  • MTN: 58.355.855 abonați activi
  • Airtel: 25.475.672 abonați activi
  • GloMobile: 24.015.713 abonați activi
  • Etisalat: 19, 111, 664 abonați activi

Între 2009 și 2014, Etisalat Nigeria a închis în mod semnificativ decalajul dintre acesta și operatorii care au urmat. Cu încă 5 până la 6 milioane de abonați, Etisalat ar fi în picioare umăr-la-umăr cu Airtel și Glo. Și dacă rata lor de creștere este ceva de trecut, ar fi bine să citim aici că aceasta este rețeaua care va da în cele din urmă MTN o alergare pentru banii lor. În măsura în care statisticile au arătat, nici Airtel, nici Glo nu sunt capabile să facă acest lucru.

Până în prezent, Etisalat a demonstrat o anumită capacitate pentru acest tip de cascadorie. Da; toate celelalte lucruri fiind egale, Etisalat Nigeria pare să se apropie de Airtel și Glo, să-i lase în urmă și să dea MTN o urmărire bună. Putem folosi acest tip de emoție în telecomunicațiile din Nigeria pentru o schimbare.

De asemenea, citiți: BlackBerry Classic se așteaptă în aproximativ o săptămână
Recomandat
Lasă Un Comentariu