Principal » general » Ridicarea și căderea lui Lumia

Ridicarea și căderea lui Lumia

general : Ridicarea și căderea lui Lumia

Dacă ați urmat istoria Windows Phone până în prezent (acum Windows 10 Mobile), știți că smartphone-urile Lumia au format majoritatea dispozitivelor Windows Phone produse. Până acum, sunt. De câțiva ani, platforma Microsoft Windows Phone a crescut în cifre de vânzări și în piață, datorită ritmului de creștere a smartphone-urilor Lumia de la Nokia. A fost o speranță în țară. Lumia sa ridicat. Și apoi brusc, Lumia a căzut și nu sa mai oprit de atunci.

Iată cronologia creșterii și căderii lui Lumia a spus într-o singură diagramă:

Când a început Lumina Lumii

Punctul de înclinare pare să fie în jurul valorii de noiembrie 2014, și de atunci, au fost vândute tot mai puține smartphone-uri Lumia. Ce sa întâmplat în noiembrie 2014? Oricine? Orice sa întâmplat, căderea lui Lumia nu a fost întreruptă de atunci. A continuat să cadă și să cadă și să cadă de atunci. Se întreabă dacă căderea poate fi ruptă și cum. Sau poate că oricine ar putea aștepta la moartea platformei.

Dumneavoastră dețineți o Lumia sau ați mai deținut vreunul anterior? Încă o folosiți? Indiferent dacă dețineți o Lumia sau nu, ați cumpăra și utilizați una dată ocazia? Ce crezi despre căderea continuă a lui Lumia? Să vorbim, oameni!

Recomandat
Lasă Un Comentariu