Principal » general » Ringtone Mania!

Ringtone Mania!

general : Ringtone Mania!

Deci, am fost împușcat cu pietre pe ce să scriu despre dispozitivele mobile în această săptămână și mi-a spus prietenului meu că voi trece și voi suna rău [ Nu ai îndrăzni! - Redactor șef]. În cursul acestei discuții, am introdus absentminded în căutarea Google "Stoned pe ce să scriu despre dispozitivele mobile", și "Kodak pentru culoare", și multe altele au apărut ca răspuns. Am făcut " Innie, minnie, minne mo " și am selectat un articol cu ​​titlul "Easy on Mobile Phones".

Așa cum am citit despre invenția minunată a dispozitivelor mobile și rolul lor important în viața noastră, am fost complet împiedicat când am citit această afirmație: "De fapt, mobilul poate fi și cel mai enervant, inutil și epuizat dispozitiv care inventat vreodată ... Este, de asemenea, cel mai enervant în modul în care sunetul său de apel fără sfârșit produce poluarea sonoră a mediului ".

Gura mea a devenit agape și aproape că am închis browserul. Am crezut că a fost cel mai ridicol lucru pe care l-am citit de multă vreme, dar apoi, ceva ma păstrat până când am terminat articolul și am avut o "schimbare de paradigmă" temporară cu privire la ceea ce însemna acest articol. Mă gândeam atât de mult încât am ajuns la multe întrebări.

Cred că acest articol va fi întrebări pe parcurs. Dispozițiile mobile au contribuit într-un fel sau altul la modul în care oamenii vă percep sau privesc? Au contribuit la constituirea de neplăceri în mediul nostru și în oameni la un moment dat în viață? Au adus o bătălie între dvs. și prietenii la o întâlnire sau în timp ce conduceți? Întreabă-mă despre ultima, te rog!

Citeste si: iPhone 3GS Review: Un pic din asta si asta

Ai fost la cinematograf și ai simțit cum ai apucat telefonul unui alt participant și l-ai zdrobit de perete doar pentru că telefonul lui a sunat în mijlocul filmului? Care sunt așteptările noastre față de alți utilizatori de dispozitive mobile? Îi avem datoria să ne ținem cont de locul unde suntem într-o anumită perioadă de timp și să ne oprim sunetul sau cel puțin să-i punem în tăcere? A trebuit să-i spuneți colegului sau prietenului dvs. să-și schimbe tonul de apel deoarece vă deranjează pe dvs sau pe organizația pentru care lucrați?

Ce se așteaptă de la angajații organizațiilor corporative? Dacă ați intrat într-un birou corporativ și ați auzit tonul de apel al ofițerului serviciului de relații cu clienții și a fost stilul Gangnam al lui PSY sau Oliver Twist al lui D'banj, mai întâi, ce credeți despre organizație și, în al doilea rând, ce credeți despre el?

Tonurile dvs. de apel reprezintă într-un fel personalitatea dvs.? Îți dau seama starea sau starea pe care o trăiește viața ta în acea perioadă? Îți arată gustul muzicii?

Ce influențează exact ce melodie sau ton de apel utilizați? Se întâmplă ocazii / evenimente care le determină? Ați cerut politicos și indirect organizațiilor voastre să utilizați jinglele radio ca ton de apel ca pe un mod de marketing și promovare a mărcii dvs.? (nu sunt sigur că se potrivește, dar ar putea să-ți dea o idee, ce este nu știu oo)

Și întrebarea finală: Care este tonul dvs. de apel ??????

A mea? Tocmai am realizat un lucru foarte tulbură în timp ce discutam cu prietenul meu despre cum eram eu ... Vedeți, am două telefoane. Eu numesc unul un telefon "prost inteligent" și asta este "Deuces" al lui Chris Brown ca ton de apel. Apoi, telefonul "inteligent inteligent" care are diamante "Rihanna" ca ton de apel. Puteți vedea acum lucrul tulburat? Hmmmm ...

De asemenea, citiți: Cum să activați deblocarea amprentei cu camera dvs. din spate a telefonului

Peste voi!

Recomandat
Lasă Un Comentariu