Principal » general » RIM dezvăluie BlackBerry Tag - vine în curând la smartphone-urile BlackBerry

RIM dezvăluie BlackBerry Tag - vine în curând la smartphone-urile BlackBerry

general : RIM dezvăluie BlackBerry Tag - vine în curând la smartphone-urile BlackBerry

Dubai, Emiratele Arabe Unite - GITEX - 10 octombrie 2011 - În cadrul conferinței GITEX din Dubai, Jim Balsillie, co-CEO al Research In Motion (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM), a prezentat astăzi o nouă modalitate de utilizare a smartphone-urilor BlackBerry® conectați-vă unul altuia și partajați conținut multimedia.

BlackBerry® Tag, care va fi încorporat în următoarea actualizare BlackBerry® 7 OS, va permite utilizatorilor să partajeze informații de contact, documente, adrese URL, fotografii și alte conținuturi multimedia prin simpla atingere a smartphone-urilor BlackBerry. BlackBerry Tag va permite, de asemenea, prietenilor să se adauge instantaneu ca persoane de contact pe BBM ™ (BlackBerry® Messenger).

"BlackBerry Tag este o caracteristică interesantă și inovatoare care face ca schimbul de informații de contact și conținutul multimedia să fie fără efort și fără probleme", a spus Jim Balsillie, Co-CEO la Research In Motion. "BlackBerry Tag deschide o nouă dimensiune platformei BlackBerry, care este puternică, simplă și intuitivă și credem că va fi binevenită atât de utilizatori, cât și de dezvoltatori".

BlackBerry Tag beneficiază de tehnologia Near Field Communications (NFC) inclusă în smartphone-urile BlackBerry® Bold ™ 9900/9930 și BlackBerry® Curve ™ 9350/9360/9370 lansate recent și acestea sunt primele smartphone-uri BlackBerry care vor suporta BlackBerry Tag.

RIM a anunțat, de asemenea, planurile de a expune BlackBerry Tag prin intermediul API-urilor pe platforma BlackBerry, permițând dezvoltatorilor de software să profite de funcționalitatea "tap to share" din propriile lor aplicații.


* Sub rezerva certificărilor operatorului de rețea. Consultați operatorul local pentru a afla disponibilitatea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu