Principal » general » RIM lansează noi smartphone-uri BlackBerry 7 în Nigeria

RIM lansează noi smartphone-uri BlackBerry 7 în Nigeria

general : RIM lansează noi smartphone-uri BlackBerry 7 în Nigeria

Lagos, Nigeria și Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) a anunțat lansarea a două noi smartphone-uri BlackBerry® Torch ™ în Nigeria, ambele oferind noul BlackBerry® 7 Operating System (OS) . RIM, împreună cu transportatorii și partenerii de distribuție din Nigeria, lansează noul BlackBerry® Torch ™ 9860 și BlackBerry® Torch ™ 9810.

BlackBerry 9860 Torch

Telefonul smartphone BlackBerry Torch 9860 oferă o performanță rapidă și fluidă într-un design nou, cu design tactic. Cu un ecran spectaculos nou de 3.7 ", cel mai mare vreodată pe un smartphone BlackBerry, noul BlackBerry Torch 9860 all-touch este optimizat pentru multimedia de înaltă calitate, navigare pe Internet și jocuri. În plus, BlackBerry Torch 9860 oferă cea mai bună experiență de comunicare și colaborare în timp real, care este iubită de milioane de utilizatori smartphone BlackBerry din întreaga lume.

BlackBerry 9810 Torch

BlackBerry Torch 9810 este o evoluție puternică a modelului original BlackBerry Torch 9800. Noul model este mai rapid și mai fluid, cu caracteristici hardware de înaltă performanță și noul sistem BlackBerry 7 care oferă o experiență multimedia îmbunătățită. Dispunând de un ecran de mare rezoluție de 3, 2 ", de înaltă rezoluție și de o tastatură distinctivă BlackBerry care se glisă cu ușurință pentru a permite scrierea rapidă; BlackBerry Torch 9810 oferă cu adevărat cele mai bune din ambele lumi.

Noul sistem de operare BlackBerry 7 introduce browserul BlackBerry de ultima generație, cu o experiență de navigare web mai rapidă și mai fluidă, printre cele mai bune din industrie. Combinând performanța îmbunătățită dramatic a motorului de navigare WebKit avansat, împreună cu îmbunătățiri hardware puternice, smartphone-urile BlackBerry 7 oferă rezultate de navigare cu până la 40% mai rapide decât smartphone-urile BlackBerry® 6 și cu până la 100% mai rapid decât smartphone-urile BlackBerry® 5 * . Îmbunătățirile adiționale ale browserului BlackBerry de ultima generație includ zoom-ul optimizat și panoramarea pentru o navigare web mai clară și o performanță optimizată HTML5 pentru experiențe incredibile de jocuri și video.

De asemenea, citiți: Poate Google Nexus 7 să mă îndepărteze de pe BlackBerry PlayBook?

Waldi Wepener, directorul regional al RIM, a declarat: "Soluția BlackBerry oferă cea mai bună experiență de comunicații mobile din clasa pe care clienții o iubesc și credem că vor fi încântați de performanța mai rapidă, navigarea îmbunătățită și multimedia mai bogat livrate de aceste noi BlackBerry Torch smartphone-uri.“

Noile smartphone-uri bazate pe BlackBerry 7 vor fi disponibile de la companiile locale de transport Airtel, Globacom, Etisalat și MTN Nigeria.

Pentru informații suplimentare, vizitați www.blackberry.com

BlackBerry Bold 9900 a fost primul dispozitiv BlackBerry 7 (OS) introdus pe piața nigeriană în septembrie 2011.

Recomandat
Lasă Un Comentariu