Principal » general » RIM lansează beta SDK Native pentru BlackBerry Tablet OS

RIM lansează beta SDK Native pentru BlackBerry Tablet OS

general : RIM lansează beta SDK Native pentru BlackBerry Tablet OS

Astăzi, RIM lansează beta-ul SDK-ului Native pentru sistemul de operare BlackBerry Tablet, care va permite dezvoltatorilor de jocuri să codifice în mediul C / C ++ și să profite de un set API mai profund.

Pentru a avea acces la aceste noi instrumente și a începe să creeze și să porteze aplicații pentru dezvoltatorii de dispozitive BlackBerry Tablet, se pot înregistra pentru a participa la programul beta închis la //03268fe.netsolhost.com/bbbeta/ Dezvoltatorii interesați ar trebui să aplice rapid beta ca spațiu este limitat și va fi acordat pe baza unui prim venit primul servit.

Ce pot face dezvoltatorii?
Utilizând API-ul OpenGL ES 2.0, dezvoltatorii pot crea jocuri uimitoare 2D și 3D pentru BlackBerry PlayBook. SDK nativ permite dezvoltatorilor să profite direct de puterea inerentă în BlackBerry PlayBook. Dezvoltatorii vor putea construi jocuri de înaltă performanță, cu mai multe filetări. Un exemplu excelent de interfață și grafică care poate fi construit este Need For Speed ​​(//blogs.blackberry.com/2011/02/blackberry-playbook-need-for-speed-demo-video/).

Kitul SDK nativ acceptă accelerometru, orientarea dispozitivului și alte caracteristici ale dispozitivului, precum și un număr de biblioteci compatibile cu POSIX, care vor ajuta dezvoltatorii care transferă jocurile existente.

Kitul SDK nativ include QNX® Momentics Tool Suite, care este un mediu de dezvoltare integrat bazat pe Eclipse. QNX Momentics oferă profil de memorie, depanare a aplicațiilor și statistici de utilizare a memoriei. Acest lucru îi va ajuta pe dezvoltatori în timp ce depana programe sofisticate, inclusiv aplicații OpenGL accelerate hardware.

Mai multe informații despre API-urile rapide și eficiente oferite de SDK-ul Nativ și beneficiile dezvoltatorilor asociate pot fi găsite la //devblog.blackberry.com/2011/08/nativesdk-for-blackberry-tablet-os-closed-beta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu