Principal » general » RIM introduce noul Smartphone BlackBerry Curve 3G (9300)

RIM introduce noul Smartphone BlackBerry Curve 3G (9300)

general : RIM introduce noul Smartphone BlackBerry Curve 3G (9300)

Research In Motion (RIM) a anunțat astăzi noul BlackBerry® Curve ™ 3G, modelul 9300.

Smartphone-ul BlackBerry Curve 3G dispune de o tastatură confortabilă QWERTY pentru o tastare rapidă și precisă, un trackpad optic pentru navigație fluidă, GPS încorporat și Wi-Fi®, precum și chei media dedicate, astfel încât iubitorii de muzică pot accesa cu ușurință melodiile lor pe fugă.

Noul smartphone are, de asemenea, o cameră de 2 megapixeli care poate înregistra video și un slot microSD / SDHC care acceptă până la 32 de carduri de memorie pentru stocare media. Sprijinul pentru rețelele 3G face ca navigarea să fie mai rapidă, transmiterea muzicii în flux mai ușoară și permite utilizatorilor să vorbească la telefon în timp ce navighează pe Internet, mesaje instant cu BlackBerry® Messenger (BBM ™) sau să-și împărtășească locația cu prietenii pe site-urile populare de rețele sociale.

BlackBerry Curve 3G este livrat cu BlackBerry® 5 și este pregătit pentru BlackBerry® 6. BlackBerry 6 este un nou sistem de operare pentru smartphone-urile BlackBerry®, anunțat săptămâna trecută. BlackBerry 6 se așteaptă să fie disponibil pentru BlackBerry Curve 3G, care va fi certificat de operatori, în lunile următoare.

Sursa: Comunicat de presă oficial al RIM

Recomandat
Lasă Un Comentariu