Principal » general » RIM va găzdui Conferința Mondială BlackBerry în perioada 3-5 mai

RIM va găzdui Conferința Mondială BlackBerry în perioada 3-5 mai

general : RIM va găzdui Conferința Mondială BlackBerry în perioada 3-5 mai


Waterloo, ON - Research In Motion (RIM) va găzdui conferința BlackBerry World ™ în perioada 3-5 mai 2011, în Orlando, Florida. BlackBerry World oferă cele mai recente informații din jurul platformei BlackBerry liderilor de afaceri, profesioniștilor IT, partenerilor BlackBerry Channel, furnizorilor de software și furnizorilor de soluții.

BlackBerry World va oferi participanților posibilitatea de a primi sfaturi de la primii experți din industrie, de a comunica cu colegii și de a obține o imagine aprofundată a produselor și serviciilor BlackBerry. Acesta va conține notații cheie de la unii dintre cei mai importanți gânditori mobili, peste 100 de sesiuni de breakout, Hands-on Labs, training BlackBerry, oportunități de certificare și multe altele.

Peste 150 de sponsori din întreaga industrie sunt așteptați să fie la îndemână pentru a demonstra și a discuta despre produsele și serviciile lor în cadrul Showcase Solutions. Participanții la BlackBerry World vor avea, de asemenea, oportunități de a câștiga o experiență valoroasă pe baza celor mai recente produse BlackBerry, inclusiv noua tabletă BlackBerry® PlayBook ™.

Sponsorii de platină ai BlackBerry World 2011 includ Adobe, CSC, IBM și SAP. Sponsorii de aur includ 20: 20mobile, AT & T, BoxTone, Brightpoint, Brightstar, Cisco, EMS, Fixmo, HP, Mitel Networks, Open Text, Sprint, Tata Consultancy Services, T-Mobile SUA, Verizon Wireless, VOX Mobile și Zenprise. Pentru o listă completă de sponsori, vă rugăm să vizitați: //www.blackberryworld.com/sponsors.

Melodii și sesiuni
WES Tracks: Traseele Simpozionului Wireless Enterprise (WES) de la BlackBerry World vor oferi participanților informații cu privire la modul în care soluția BlackBerry® răspunde cerințelor de afaceri, IT și dezvoltare de astăzi.

Trasele WES de la BlackBerry World includ:

  • Soluția BlackBerry pentru organizația și industria dvs.
  • BlackBerry Produse și implementări
  • Mobilizarea întreprinderii pentru impactul maxim asupra afacerii
  • Strategia Mobilă: Tendințele esențiale pentru stabilirea deciziilor în 2011
  • Conducători de soluții mobile
Citiți de asemenea: Specificațiile Wiko Lenny

Mai multe detalii despre aceste sesiuni sunt disponibile la adresa: //www.blackberryworld.com/content/tracks-and-sessions/wes.

Canal Tracks: partenerii BlackBerry Channel pot alege din mai multe piese exclusive pentru a le ajuta să-și sporească cunoștințele despre soluția BlackBerry, să discute despre oportunitățile de afaceri și să exploreze cele mai bune practici. Partenerii Channel includ operatorii de transport global / operatorii wireless, companiile afiliate, dealerii, distribuitorii naționali, distribuitorii și resellerii IT.

-Mai Mult-

Melodiile Canalului de pe BlackBerry World includ *:

  • Intrarea pe piața consumatorilor
  • Direcționarea oportunității Enterprise
  • Obținerea unei marje competitive pe piața mică și medie
  • Totul BlackBerry

Disponibil și în acest an pentru comunitatea BlackBerry Channel Partner este BlackBerry Channel Partner General Session, care va avea loc marți, 3 mai, la ora 13:00.

Mai multe detalii despre aceste sesiuni sunt disponibile la adresa: //www.blackberryworld.com/content/tracks-and-sessions/channel.

* Accesul la sesiunile de Breakout Track Channel este acordat numai prin invitații.

BlackBerry Alliance Summit: Summit-ul BlackBerry Alliance va avea loc, de asemenea, în avans de BlackBerry World luni, 2 mai 2011 și este un eveniment exclusiv pentru membrii Alianței BlackBerry. Membrii Alianței BlackBerry vor primi actualizări pe platforma BlackBerry și vor avea ocazia să se conecteze cu echipele de dezvoltare a afacerilor RIM. Componentele BlackBerry Alliance includ ISV, furnizori de conținut, dezvoltatori, integratori de sistem, hosteri, furnizori de servicii profesionale și parteneri de platformă.

Membrii Alianței BlackBerry pot afla mai multe despre Summit-ul Alianței BlackBerry.

Aflați mai multe despre BlackBerry World la www.blackberryworld.com

Despre cercetare în mișcare
Research In Motion (RIM), lider mondial în domeniul inovării wireless, a revoluționat industria mobilă prin introducerea soluției BlackBerry® în 1999. Astăzi, produsele și serviciile BlackBerry sunt folosite de milioane de clienți din întreaga lume pentru a rămâne conectați la oameni și conținutul care contează cel mai mult pe parcursul zilei. Fondată în 1984 și cu sediul în Waterloo, Ontario, RIM operează birouri în America de Nord, Europa, Asia Pacific și America Latină. RIM este listat pe Bursa de Valori NASDAQ (NASDAQ: RIMM) și pe Bursa din Toronto (TSX: RIM). Pentru mai multe informații, vizitați www.rim.com sau www.blackberry.com.

De asemenea, citiți: BlackBerry aruncă în tabletă dual-core - Playbook
Recomandat
Lasă Un Comentariu