Principal » general » RIM anunță smartphone-urile BlackBerry 7 OS - Bold 9900, Bold 9930, Torch 9810, Torch 9850 și Torch 9860

RIM anunță smartphone-urile BlackBerry 7 OS - Bold 9900, Bold 9930, Torch 9810, Torch 9850 și Torch 9860

general : RIM anunță smartphone-urile BlackBerry 7 OS - Bold 9900, Bold 9930, Torch 9810, Torch 9850 și Torch 9860

Wimtech a anuntat lansarea a 5 noi smartphone-uri BlackBerry® bazate pe sistemul de operare BlackBerry® 7 (OS), lansat de Research In Motion (RIM) (TSM: RIMM). RIM, în colaborare cu transportatorii și partenerii de distribuție din întreaga lume, lansează două noi modele BlackBerry® Bold ™ și trei noi modele BlackBerry® Torch ™, care rulează noul sistem BlackBerry® 7 puternic.

Lansarea acestei familii de telefoane va fi cea mai mare lansare globală a RIM, iar peste 225 de operatori de transport și parteneri de distribuție au început deja sau au finalizat peste 500 de programe de certificare pentru aceste 5 noi telefoane.

Dispunând de noua generație de platforme hardware și software de la RIM, aceste cinci noi smartphone-uri bazate pe BlackBerry 7 oferă utilizatorilor o varietate de modele pentru a alege și a oferi cele mai bune rezultate în comunicare, multimedia și productivitate.

Noile telefoane BlackBerry® Bold ™ 9900 și 9930 sunt cele mai subțiri smartphone-uri ale RIM, fiecare oferind o tastatură mare și un ecran tactil genial. Noul smartphone BlackBerry® Torch ™ 9810 se bazează pe popularitatea dispozitivului BlackBerry® Torch ™ 9800 și combină un afișaj tactil mare cu o tastatură convenabilă. BlackBerry® Torch ™ 9850 și 9860 introduc un design complet nou, dotat cu cel mai mare afișaj pe un smartphone BlackBerry® până în prezent.

"Aceasta este cea mai mare lansare globală a smartphone-urilor BlackBerry din istoria noastră", a declarat Mike Lazaridis, președinte și co-CEO al Research In Motion. "Soluția BlackBerry oferă cea mai bună experiență de comunicare mobilă din clasa pe care o iubesc clienții și credem că vor fi încântați de performanța mai rapidă, navigarea îmbunătățită și multimedia mai bogate livrate de aceste smartphone-uri puternice BlackBerry Bold și BlackBerry Torch".

Sistemul de operare BlackBerry 7 de ultima generație
BlackBerry 7 introduce un browser de ultima generație BlackBerry cu o experiență de navigare web mai rapidă și mai fluidă, printre cele mai bune din industrie. Combinând performanța îmbunătățită dramatic a motorului de navigare WebKit avansat împreună cu îmbunătățirile hardware puternice găsite în smartphone-urile BlackBerry 7 oferă rezultate de navigare cu până la 40% mai rapide decât smartphone-urile BlackBerry® 6 și cu până la 100% mai rapid decât BlackBerry® 5 bazate pe smartphone-uri *. Îmbunătățirile adiționale ale browserului BlackBerry de ultima generație au optimizat, de asemenea, mărirea și panoramarea pentru o navigare web mai clară și o performanță HTML5 optimizată pentru experiențe incredibile de jocuri și video.

Citiți de asemenea: Revizuire: Plăcuța de încărcare fără fir Nokia și perna de la Fatboy

Noile smartphone-uri bazate pe BlackBerry 7 de la RIM au și tehnologia Liquid Graphics ™, fiecare smartphone combinând un procesor grafic dedicat de înaltă performanță cu un CPU aprins de rapid și un afișaj uimitor de înaltă rezoluție, pentru a oferi o interfață touch sensibilă cu o grafică incredibil de rapidă și netedă.

În plus, smartphone-urile BlackBerry 7 continuă tradiția de a furniza cea mai bună experiență de comunicații mobile din lume cu o suită de telefon, e-mail, mesagerie și aplicații sociale extrem de rafinate și integrate pentru a menține utilizatorii conectați și productivi pe tot parcursul zilei. Noile îmbunătățiri includ cea mai nouă versiune BBM ™ (BlackBerry® Messenger), care extinde acum experiența BBM în timp real într-o serie de alte aplicații (vezi anunțul separat din 28 iulie 2011). Actualizata aplicația Social Feeds (2.0) a fost extinsă pentru a capta actualizări din materiale media, podcast-uri și favorite toate într-o singură vizualizare consolidată. Noua aplicație Facebook® pentru smartphone-uri BlackBerry (2.0) introduce funcții cum ar fi chat-ul pe Facebook și integrarea BBM, care ușurează conectarea utilizatorilor cu prietenii lor Facebook în timp real.

Sistemul de operare BlackBerry 7 include, de asemenea, o serie de alte aplicații pre-încărcate și funcționalitate integrată pentru creșterea productivității și a colaborării în afara casetei. Versiunea Premium a Documents To Go este acum inclusă gratuit, oferind utilizatorilor funcții puternice de editare a documentelor, precum și un vizualizator de documente nativ PDF. BlackBerry® Protect este, de asemenea, pre-încărcat **, oferind clienților liniștea că datele personale pot fi salvate și protejate în nor. BlackBerry® Balance (anunțat 2 mai 2011) este acum integrat în BlackBerry 7, permițând utilizatorilor să se bucure de experiența completă a smartphone-urilor BlackBerry atât în ​​scopuri de lucru, cât și în scopuri personale, fără a compromite nevoia departamentului IT de securitate avansată și controale IT. În plus, capacitatea populară de căutare universală a fost îmbunătățită cu ajutorul serviciului de căutare vocală activat, astfel încât utilizatorii pot pur și simplu să vorbească pentru a începe să caute aparatul și web-ul pentru informații.

De asemenea, citiți: Lowcost Android 2.2 Tablet (Wonder Media)

O platformă nouă de performanță
Componentele RIM de smartphone-uri BlackBerry de generație următoare sunt construite pe o nouă platformă bazată pe performanță, alimentată de ultimul software și hardware BlackBerry. În plus față de suportul noului BlackBerry 7 OS, fiecare smartphone oferă și o serie de îmbunătățiri hardware puternice, inclusiv un procesor de 1, 2 GHz, înregistrare video HD, grafică de 24 de biți de înaltă rezoluție și senzori avansați care permit aplicații de realitate augmentate cum ar fi Wikitude să fie integrat fără probleme cu BBM 6 - toate concepute pentru a oferi cele mai bune comunicări, multimedia și productivitate utilizatorilor din întreaga lume.

BlackBerry Bold 9900 și 9930 Smartphone cu ecran tactil și tastatură
Seria BlackBerry Bold 9900 este cel mai subțire smartphone BlackBerry (la numai 10, 5 mm) și primul care oferă unirea perfectă a unei tastaturi de înaltă performanță și a unui afișaj tactil integrat în designul iconic BlackBerry Bold. Noul BlackBerry Bold 9900 și 9930 sunt de asemenea primele smartphone-uri BlackBerry care includ suportul integrat pentru NFC (Near Field Communications), o nouă tehnologie care permite multe capabilități noi și captivante, inclusiv posibilitatea de a asocia accesorii sau de a citi etichetele SmartPoster cu o simplă atingere a smartphone-ului. Distins prin designul său minunat, tastatură uimitor de eficientă și ecran tactil genial, seria BlackBerry Bold 9900 este fabricată cu materiale premium, incluzând un cadru din oțel inoxidabil periat, care pune atingerea finală pe un smartphone cu adevărat remarcabil.

BlackBerry Torch 9810 Smartphone cu ecran tactil și tastatură de tip slide-out
Bazându-se pe designul popular al BlackBerry Torch 9800, noul BlackBerry Torch 9810 este mai rapid și mai fluid, cu caracteristici hardware performante și noul sistem BlackBerry 7 care oferă o experiență multimedia îmbunătățită. Dispunând de un ecran de mare rezoluție de 3, 2 ", cu touch-screen de înaltă rezoluție și o tastatură distinctivă BlackBerry care se aliniază cu ușurință pentru a permite tastarea mai rapidă, BlackBerry Torch 9810 oferă cu adevărat cele mai bune din ambele lumi.

De asemenea, citiți: Cum poate un plan de telefonie pentru întreprinderi mici să vă ajute IMM-ul / startup-ul

Multi-Touch BlackBerry Torch 9850 și 9860 Smartphone-uri
Dispozitivele smartphone BlackBerry Torch 9850 și 9860 oferă experiența rapidă, fluidă BlackBerry 7 într-un design nou, cu design tactil. Cu un nou ecran spectaculos de 3.7 ", cel mai mare pe un smartphone BlackBerry, noile telefoane inteligente BlackBerry Torch 9850 și 9860 sunt optimizate pentru a afișa pagini web, fotografii, clipuri video și experiențe de joc puternice și livrează în continuare comunicarea în timp real și experiență de colaborare iubită de milioane de utilizatori smartphone BlackBerry din întreaga lume.

Disponibilitate
Următoarea generație de smartphone-uri BlackBerry va începe să fie disponibilă de la operatorii de telefonie din întreaga lume începând de la sfârșitul acestei luni. Datele de disponibilitate pentru anumite dispozitive de la anumiți operatori vor fi anunțați în colaborare cu partenerii RIM.

Recomandat
Lasă Un Comentariu