Principal » general » Outlook revizuit și Focus pentru mobilitate Nigeria?

Outlook revizuit și Focus pentru mobilitate Nigeria?

general : Outlook revizuit și Focus pentru mobilitate Nigeria?

Multe lucruri s-au întâmplat aici, la Mobility Nigeria. Site-ul continuă să crească, echipa noastră este mai solicitată decât oricând și trebuie să continuăm să ne adaptăm și să evoluăm.

În prezent, perspectiva Mobilității Nigeria este rezumată ca " Tehnologie și cultură mobilă în Nigeria ". Aceasta înseamnă o concentrare specială asupra Nigeriei și evenimente legate numai de Nigeria. Ea taie orice nu are o relevanță specifică pentru Nigeria.

Cu toate acestea, avem în vedere o modificare a viziunii și a abordării noastre, care urmează să fie rezumată ca " Tehnologie mobilă - din perspectivă nigeriană ". Aceasta este o abordare mai cuprinzătoare. Ne permite să acoperim orice mobilitate care se întâmplă oriunde în lume, chiar dacă nu are nicio relevanță directă pentru Nigeria, ci o abordează din punctul nostru de vedere în care trăim și stăm.

Scopul cu accentul revizuit este de a transforma mobilitatea Nigeria într-o voce globală pe scena mobilă, nu doar o voce către nigerieni. Suntem destul de clare cu privire la ceea ce dorim să facem, dar înțelegerile dvs. sunt susceptibile de a fi de ajutor.

Sunteți cititorii noștri. Adresați-vă întrebările despre această revizuire propusă și / sau spuneți-ne ce credeți despre aceasta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu