Principal » general » Revizuirea stilului meu de viață conectat întotdeauna

Revizuirea stilului meu de viață conectat întotdeauna

general : Revizuirea stilului meu de viață conectat întotdeauna

Aventurile mele recente cu lipsa de rețea Windows Phone a unui mod de rețea numai pentru 3G mi-a determinat să mă uit din nou la stilul de viață mobil. Tehnologia mobilă a încurajat un nou stil de viață de a fi mereu conectat. Este un stil de viață la care sunt obișnuit. Din 2004, am trăit viața întotdeauna legată. Rularea unui web gazdă vibrant înseamnă că era necesar. Trebuia să fiu mereu la curent cu monitorizarea serverului și cu asistența pentru clienți. Cu toate acestea, eu nu mai rula o gazda web și astfel nu au nici o nevoie reală de a fi în mod constant online acum. Îmi pot permite să-mi verific mobilul la o jumătate de oră sau un interval orar și să nu ratez nimic.

Ce am aflat este că este vorba de apariția rețelelor sociale precum Twitter și Facebook, precum și de serviciile de mesagerie instantanee, de exemplu, WhatsApp, care conduce acum dorința de a fi mereu conectat. Dorință. Nu este o nevoie reală. Poate că nu ar face atât de mult rău dacă nu am fost mereu conectat. Sunt în viața mea de vârstă mijlocie și cu siguranță aș putea face cu o viață care implică mai multe interacțiuni offline - familia și prietenii. Cu siguranță, încetinirea nu poate fi o idee atât de rea.

Vă dați seama că aș putea căuta o modalitate de a vă adapta la realitățile Windows Phone. Da; aceasta este platforma smartphone care mi-a câștigat inima. Știi ce se spune: Dacă chiar vrei să fii cu cineva, găsești o cale să o faci. Dacă nu, veți găsi o scuză . Bine…. poate voi găsi o cale de a fi cu telefonul meu iubit Windows Phone.

Da; s-ar putea să fiu doar un timp pentru mine să îmi ajung puțin stilul de viață și să mă trag liber de dependența de internet pe care am trăit-o de ani de zile. Dar, atunci, nu înfrânge chiar scopul Windows Phone UI - având informații din stilul de viață al fiecăruia conectat pe ecran prin plăci? Tehehehehe. Viaţă!

De asemenea, citiți: 3 niggle care nu s-au schimbat între Windows Phone 8 și Windows 10 Mobile

Sursă imagine

Recomandat
Lasă Un Comentariu