Principal » general » O revizuire a portalului mobil Zain, Z-Zone

O revizuire a portalului mobil Zain, Z-Zone

general : O revizuire a portalului mobil Zain, Z-Zone

Zain Nigeria a redeschis recent portalul WAP / mobil, redenumind "Z-Zone". Pagina de pornire a portalului este luminoasă, atractivă și bine prevăzută. Cu un fundal negru și butoane colorate, Z-Zone este un looker.

Pagina principală link-uri sport la Hot Picks, religioase, Tonuri de apel, Știri & Sport, Jocuri, Wallpapere & Animații, Video, Feedback și multe altele.

Din câte vă pot spune, tot ceea ce este disponibil pe portalul Z-Zone este comercial. Asta înseamnă că trebuie să plătești pentru a le accesa. Taxele sunt deduse din timpul dvs. de difuzare, care este genial și simplu. După selectarea conținutului dorit, există opțiunea de acceptare a facturii. Odată ce faceți clic pe "Accept", taxa se deduce din soldul dvs., iar descărcarea sau elementul dvs. este prezentat.

Nu există nimic complicat în legătură cu Z-Zone, iar mecanismul de cumpărare este simplu după ce ați ales să vă despărțiți de banii dvs.

Există totuși un aspect care este un pic enervant - navigația. Iată un scenariu: dacă vrei să citești un articol de știri, este nevoie de 5 (cinci) care dă clic pe o pagină de pornire pentru a ajunge la pagina unde ți se oferă informațiile:

Sunteți pe punctul de a cumpăra conținut de la Zainfor prețul de 20 NGN. Faceți clic pe "Accept" pentru a continua.

În funcție de ce altceva doriți, poate fi nevoie de mai mult decât acești cinci pași.

Cinci pași sunt prea mult, după părerea mea. Poate că Zain poate reprograma navigația pentru a găzdui subcategorii? De exemplu, în secțiunea Știri & Sport de pe pagina de pornire poate fi o listă neordonată de subcategorii. Aceasta reduce automat pașii de la cinci la patru.

De asemenea, citiți: Acest nou telefon Xiaomi Qin 4G este dotat cu AI (Xiaomi Qin 1s)

Dacă este implementat în mod consecvent prin diferitele meniuri, un abonat nu ar trebui să facă clic pe mai mult de trei meniuri pentru a ajunge la majoritatea articolelor.

Check out Z-Zone pe telefon cândva pe wap.ng.zain.com.

Recomandat
Lasă Un Comentariu