Principal » general » Revizuire: Spinlet pentru Android

Revizuire: Spinlet pentru Android

general : Revizuire: Spinlet pentru Android


PREZENTARE GENERALĂ

BUNA: streaming gratuit de muzică; platformă legitimă pentru cumpărarea de muzică cu o gamă destul de largă de artiști; utilizează creditul telefonic pentru a cumpăra în aplicație "credite Spinlet"

BAD: Muzica descărcată este în format proprietar și nu poate fi distribuită; mai multe bug-uri, inclusiv la redarea muzicii și la achiziționarea de credite; necesită o conexiune de date rapidă activă pentru redare / descărcare de melodii.

REVIZUIRE

SPINLET 101

Spinlet este un serviciu de distribuție muzicală care speră să servească drept o punte digitală între artiști și consumatori. Astăzi, voi examina aplicația Spinlet pentru Android. Cu Spinlet, veți obține muzică de la o gamă destul de largă de muzicieni, cu unele clasice ca de la legendarul Sir Victor Uwaifo.

INTERFAȚA CU UTILIZATORUL:

Partea interfeței cu utilizatorul din această recenzie va fi împărțită în trei părți, și anume Muzică, Magazin și Prieteni, în ceea ce privește cele trei caracteristici principale ale aplicației. Un alt lucru care trebuie subliniat este faptul că interfața este destul de intuitivă și că un utilizator mediu ar trebui să poată să vadă cum funcționează aplicația într-o perioadă scurtă de timp.

USER INTERFACE: MUSIC

Prima caracteristică majoră a aplicației Spinlet for Android este Music. Muzica este locul unde muzica de pe dispozitiv este alături de muzica pe care ați descărcat-o de la Spinlet. Trebuie să fiți avertizat că nu sortează doar melodiile de albume și artiști, lăsând vizualizările individuale.
O altă problemă pe care o am este că aveți opțiuni limitate în timp ce jucați o pistă cu o caracteristică mare lipsă este un egalizator pentru a optimiza volumele cântecului curent de redare.

USER INTERFACE: STORE

Magazinul este locul unde puteți căuta melodii. Alte lucruri pe care le puteți face sunt redarea melodiilor și descărcarea melodiilor achiziționate. Deschideți Magazinul și vă sunt prezentate patru file, și anume: Bestsellers, Recent Releases, Genres and Discover Me . După cele patru file, sunt afișate pistele speciale (22 de piese pentru a fi precise). Există întotdeauna o filă locală și globală în orice filă pe care o alegi, dar prin muzica globală presupun că înseamnă artiști internaționali și sunt destul de puțini acolo.

De asemenea, citiți: Nokia Messaging și Mail for Exchange disponibile acum pentru 5800, 5530 și X6-00

Există o pictogramă de căutare pe care o puteți atinge pentru a căuta muzică. Căutarea se afișează sub artiști în mod prestabilit cu opțiunea de comutare la alte două file, și anume Albume și Cântece. Dacă muzica pe care ați căutat nu este sub artist, ci sub cântec va indica cu un semn de exclamare albastră.

USER INTERFACE: PRIETENI

Cea de-a treia caracteristică importantă a aplicației Spinlet for Android este că puteți adăuga prietenii dvs. care utilizează de asemenea aplicația Spinlet. Acest lucru nu se limitează la Android, deoarece puteți adăuga prieteni care utilizează aplicația Spinlet pe Symbian sau BlackBerry.

Pentru aceasta recenzie am trimis o cerere prietenului meu Yinka, care folosește Spinlet pe smartphone-ul Symbian. Când deschideți fila Prieteni, vi se prezintă o filă "Profilul meu", pe care puteți face clic pentru a vizualiza profilul dvs. complet pe Spinlet. Dacă ați adăugat un prieten în rețeaua dvs. Spinlet, puteți accesa și listele de redare partajate în această filă.

Există, de asemenea, alte două file bine numite Prieteni și Mesaje . Fila de prieteni vă oferă două opțiuni de a vă invita un prieten și de a căuta un prieten. Dacă ai deja un prieten pe lista ta, poți să-i vezi și profilul acolo. Ceva de remarcat este că trebuie să cunoașteți numele de utilizator al prietenului dvs., altfel nu l-ați putea găsi.

A treia fila - Mesaje; afișează conversațiile pe care le aveți cu prietenii. Este o formă de chat și atât dvs. cât și prietenul dvs. puteți discuta prin fila Mesaje.

CREDITE DE STREAMARE / DESCĂRCARE / CUMPARARE

Imediat am inceput sa folosesc aplicatia am descarcat destul de multe melodii si descarcarea a fost rapida si rapida fara probleme. Tamponarea muzicii a fost, de asemenea, buna, deși trebuie să rețineți că am fost pe o conexiune 3G Etisalat.

De asemenea, citiți: Sincronizarea iPhone-ului cu dvs.?

Creditele de cumpărare erau totuși dezordonate, deoarece nu puteam să-l duc la lucru. Am avut 100 de Naira și am încercat să cumpăr creditele de mai multe ori fără noroc. Asta a fost cam o săptămână în urmă, dar la momentul acestei revizuiri nu am încercat să cumpăr credite din nou.

REALIZAREA MUSICULUI

Redarea muzicii este în regulă, cu doar câteva probleme pe care un egalizator în aplicație l-ar fi repus.

PROBLEME

Prima mea problemă cu aplicația este lipsa controalelor de egalizare. O altă problemă este faptul că dacă primiți un apel în timp ce utilizați Spinlet pentru a reda o melodie, acesta nu va relua redarea după încheierea apelului. Acest lucru nu se limitează doar la apelurile telefonice, dacă faceți ceva ce declanșează telefonul dvs. sunet, de exemplu, să primiți un mesaj sau să faceți o fotografie; redarea va fi oprită și trebuie să o reluați manual. De asemenea, ori de câte ori redați muzică, indicatorul din bara de notificare vă oferă doar opțiuni de întrerupere și redare fără buton înainte / înapoi, care este enervant, deoarece trebuie să vizitați aplicația pentru a face ceva rudimentar ca sărind peste o melodie.

De câteva ori când cânți melodii în lista de redare pe care am creat-o, unele melodii se vor reda, fără a scoate niciun sunet.

Trebuie să fiți informat că orice muzică pe care o descărcați prin intermediul aplicației Spinlet este stocată în format proprietar în directorul / mnt / sdcard / spinlet. Deci, ceea ce inseamna asta este ca fiecare muzica pe care o descarci nu este disponibila prin Bluetooth si daca stergi cache-ul aplicatiei Spinlet vei pierde toate melodiile descarcate. Această problemă este limitată la aplicația pentru Android, deoarece am consultat prietenul meu care folosește aplicația Spinlet pe smartphone-ul său Symbian și spune că descărcări în format mp3.

De asemenea, citiți: cifrele abonaților brut față de piața viabilă

Un alt lucru de remarcat este că necesită o cartela SIM pentru a funcționa, când am încercat deschiderea fără cartela SIM am avut eroarea de mai jos. Chiar dacă aveți o conexiune Wi-Fi activă, este necesar să introduceți o cartelă SIM. Intrarea în modul Airplane declanșează de asemenea această eroare.

O problemă pe care am avut-o când descărcam era că, dacă descărcați un album, de exemplu, nu puteți opri descărcarea unei anumite piese. Puteți să întrerupeți descărcarea, dar va relua doar de unde a fost. Dacă atingeți anulați pe o pistă, va anula întreaga descărcare în coada. Să luăm un scenariu, de exemplu; doriți să descărcați trei melodii, astfel încât să atingeți descărcarea a trei timpi diferiți. Apoi, vă schimbați mintea când descărcați melodia 2 în timp ce melodia 1 se descarcă în continuare; nu există nici o modalitate de a elimina melodia 2 cu excepția cazului în care anulați descărcarea celor 3 melodii - enervant nu-i așa ?.

CONCLUZIE

Eu nu sunt un iubitor de muzică în nici un fel, dar am fost în măsură să-mi doze zilnice de muzică prin app. A devenit chiar și playerul muzical implicit pentru dispozitivul meu. Problemele majore pe care le am sunt: ​​lipsa de partajare a melodiilor descărcate și opțiunile limitate în timpul redării. Problemele de cumpărare ar trebui de asemenea să fie examinate, dar în afară de aceasta este un efort excelent de a asculta și descărca muzică legal până acum permițând lățimea de bandă.

Notă: Olayinka Oladele Contribuit la acest post

Recomandat
Lasă Un Comentariu